Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ferritin değerim 34 halsizlik iştahsızlık çarpıntı ve özellikle nefes açlığı yaşıyorum
Slm benim Ferritin değerim 34 halsizlik iştahsızlık çarpıntı ve özellikle nefes açlığı yaşıyorum bu nefes olayı psikolojik olarak bozdu beni acaba Ferritin düşüklüğü yaparmı
Slm benim Ferritin değerim 34 halsizlik iştahsızlık çarpıntı ve özellikle nefes açlığı yaşıyorum bu nefes olayı psikolojik olarak bozdu beni acaba Ferritin düşüklüğü yaparmı
Benim de öyle bendede bianda boğazımda nefesim gidiyor ben panik atak hastasıyım ondan olduğunu düşünüyorum çünkü kaygı ile geliyor bana siz nasıl oldunuz peki
Benim de öyle bendede bianda boğazımda nefesim gidiyor ben panik atak hastasıyım ondan olduğunu düşünüyorum çünkü kaygı ile geliyor bana siz nasıl oldunuz peki
Ferritin değerin normal kii gerçi hastanenin referans değerlerini yazmadığın için 34 bir anlam ifade etmiyor. Kanda demir oranın da normalse bundan kaynaklandığını sanmıyorum zaten bir sorun olsaydı doktor da ilaç yazardı.