• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ferritin değerim 34 halsizlik iştahsızlık çarpıntı ve özellikle nefes açlığı yaşıyorum

sanem789

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
91
18
18
40
Slm benim Ferritin değerim 34 halsizlik iştahsızlık çarpıntı ve özellikle nefes açlığı yaşıyorum bu nefes olayı psikolojik olarak bozdu beni acaba Ferritin düşüklüğü yaparmı

Slm benim Ferritin değerim 34 halsizlik iştahsızlık çarpıntı ve özellikle nefes açlığı yaşıyorum bu nefes olayı psikolojik olarak bozdu beni acaba Ferritin düşüklüğü yaparmı
Dr demir ilacı reçete etti mi

Ben de çarpıntı yapardı.Kahve çayı bırak doktorun verdiği ilacı düzenli kullan.

canım benimde ferittin degerim 6 cıktı cok düşük sanırım bendede nefes gitmesi oluyor ani bir sekilde çarpıntı yasıyorum iç sıkıntısı

canım benimde ferittin degerim 6 cıktı cok düşük sanırım bendede nefes gitmesi oluyor ani bir sekilde çarpıntı yasıyorum iç sıkıntısı
Çok geçmiş olsun Demir yüksek Ferritin düşük dr ilaça gerek yok dedi ama nefes açlığı yaşıyorum iç çekmeler derin nefes alma isteği geliyor

Benim de öyle bendede bianda boğazımda nefesim gidiyor ben panik atak hastasıyım ondan olduğunu düşünüyorum çünkü kaygı ile geliyor bana siz nasıl oldunuz peki

Çok geçmiş olsun Demir yüksek Ferritin düşük dr ilaça gerek yok dedi ama nefes açlığı yaşıyorum iç çekmeler derin nefes alma isteği geliyor
Benim ferittinim 3.8 çıkıyor nefesim sanki ciğerlerime dolmuyormuş gibi hissediyorum bazen derin derin nefes almak istiyorum

Benim de öyle bendede bianda boğazımda nefesim gidiyor ben panik atak hastasıyım ondan olduğunu düşünüyorum çünkü kaygı ile geliyor bana siz nasıl oldunuz peki
İnstegram rüya acaroğlu Triflo aletini öneriyor panik atak için çok iyi geliyor Muş başladım bakalım

Ferritin değerin normal kii gerçi hastanenin referans değerlerini yazmadığın için 34 bir anlam ifade etmiyor. Kanda demir oranın da normalse bundan kaynaklandığını sanmıyorum zaten bir sorun olsaydı doktor da ilaç yazardı.

Değeriniz çok düşük değil nefes darlığınızın sebebi başka birşey olabilir bence. Belki astım veya bahar alerjisinden oluyordur?

Back