• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

feromonlu parfüm hakkında merak edenler.

zamazingom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
48
2
0
İstanbul
arkadaşlar feromonlu parfüm pahalı olduğu için çoğu hanımın almakta tereddüt ettiğini gördüğümden bu konuyu açtım
bir ecza deposundan aldığım 250 lira verdiğim tilight marka parfüm hakkındakii deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim..

twilight feromonlu parfüm diye ararsanz zaten çıkacaktır hakkındaki yazılar.. feromonlu parfümlerin en iyisi olarak gösteririliyor..

ben denedim ve hiç ama hiç bir etkisini görmedim.. acaba benim adamdamı bir sorun var diye bir kaç arkadaşımda denettim ama etki sıfır... tamamen hikaye paranızı boşuna kaptırmayın.. kullanım miktarı olarak 3 kere sıkın diyor ben her sayısı denedim hatta bi kere adamın yüzüne sıkacaktım:DDD ama bi işe yaramadı..

o kadar sıradan bir parfüm ki benim için kenarda duruyor.. çok merak edip genede denemek isteyen varsa boşuna parasını kaptırmasın .. doğru düzgün bir parfüm alsın kendine.. genede merakını yenemeyen kişiler var ise eğer.. parfümü isteyen birine yollayabilirim..

feromon hakkındaki düşüncelerim bunlar başka kullanan varsa dinlemek isterim..

Nasıl bi etki bekliyordunuz?
Erkeklerin woww kadın deyip üstünüze atlamasınımı ?
Bırakın bu işleri düzgün bi parfüm alıp sıkın kendinize güzel kokun

arkadaşlar feromonlu parfüm pahalı olduğu için çoğu hanımın almakta tereddüt ettiğini gördüğümden bu konuyu açtım
bir ecza deposundan aldığım 250 lira verdiğim tilight marka parfüm hakkındakii deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim..

twilight feromonlu parfüm diye ararsanz zaten çıkacaktır hakkındaki yazılar.. feromonlu parfümlerin en iyisi olarak gösteririliyor..

ben denedim ve hiç ama hiç bir etkisini görmedim.. acaba benim adamdamı bir sorun var diye bir kaç arkadaşımda denettim ama etki sıfır... tamamen hikaye paranızı boşuna kaptırmayın.. kullanım miktarı olarak 3 kere sıkın diyor ben her sayısı denedim hatta bi kere adamın yüzüne sıkacaktım:DDD ama bi işe yaramadı..

o kadar sıradan bir parfüm ki benim için kenarda duruyor.. çok merak edip genede denemek isteyen varsa boşuna parasını kaptırmasın .. doğru düzgün bir parfüm alsın kendine.. genede merakını yenemeyen kişiler var ise eğer.. parfümü isteyen birine yollayabilirim..

feromon hakkındaki düşüncelerim bunlar başka kullanan varsa dinlemek isterim..

Valla kızlar ben pek anlamazdım ben bu işlerden ama benimki bi parfüm almış resmen afrodizyak yaa içimin yağları eridi resmen koıkuyu duyunca o kadar güzel olur mu bi parfüm bi erkeğe parfüm bu kadar iyi yakışlamazdı:)
üzerinde infinitylust yazıyor şimdi nette araştırdım saf afrodizyaklı parfümmüş meğer sakladım parfümü dışarı çıkarken falan sıkmasın:))

Valla kızlar ben pek anlamazdım ben bu işlerden ama benimki bi parfüm almış resmen afrodizyak yaa içimin yağları eridi resmen koıkuyu duyunca o kadar güzel olur mu bi parfüm bi erkeğe parfüm bu kadar iyi yakışlamazdı:)
üzerinde infinitylust yazıyor şimdi nette araştırdım saf afrodizyaklı parfümmüş meğer sakladım parfümü dışarı çıkarken falan sıkmasın:))

şu yorumunu aynı konu içerikli 5 yere daha kopyala-yapıştır yaptın iyi uğraşıyorsun

$res1.jpg $res1.jpg $res1.jpg

İNFİNİTY LUST Parfümü mucizesiyle, aşkı yeniden keşfedin. Hayatınız boyunca hayalini kurduğunuz ilgiyi çok kısa sürede yakalayabilirsiniz. İnfinity Lust parfümü, hormonları harekete geçirerek, sizi onun için çekici hale getirir. Bunun sonunda, çok hoşlandığınız bir kadının sizin yanınızda olmaması için, hiçbir sebep yok. Şu an size olanaksız gibi görünebilir. Ancak Bu İNFİNİTY LUST İle Mümkün Olabilir !

Bir kadının erkekte yüz ve vücut hatlarından önce aradığı çok ince ve önemli bir ayrıntı daha vardır ki; bu da KOKU'dur. Erkeği özgür ve özgüven sahibi yapan en büyük faktörlerden birisidir koku… Erkek; kullandığı kokunun duyu organlarına etkisi ile hareketleri, bakışları, düşünceleri, yürüyüşü, konuşması değişir ki koku aslında kişinin karakterinin bir sembolüdür.

Bir kadını etkilemek için onun 5 duyusunu birden aynı anda harekete geçirebilmek gerekir. İşte tam da aradığınız bu sihirli dokunuş "İNFİNİTY LUST Parfümü" ile çok yakınınızda.

şu yorumunu aynı konu içerikli 5 yere daha kopyala-yapıştır yaptın iyi uğraşıyorsun

açığa cıkardın ya bravo valla :)

bu kokular alibaba'da 2-3 dolar :) buraya getirip feromon diye satıyolar.

gerçek feromon kokusuz olur. bi de adamlar fare diil ki üzerime hemen yapışsın? işaret bekliyolar :)

Back