• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ferolle Aşk Parfümü

sibel4545

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
2
0
16
Manisa
Ferolle Aşk Parfümünün Etkileri Nedir ?
1 - Hiç Olmadığı Kadar İlgili Bakışlar ve Karşı Cins İle Göz Teması
2 - Karşı Cins Üzerinde Çok Sık Yakınlaşma Arzusu
3 - Etrafınızdakiler Üzerinde Dinlendirici Huzur ve Güven Verici Etki
4 - Sosyal Çevrede Olağan Üstü Düzeyde Artış Gösteren Saygınlık.
5 - Androjen Hormonlarının Artışı Sonucunda Maximum Çekicilik
6 - Kullanan Kişide Maksimum Özgüven
7 - Karşı Cinsden Alınan Pozitif Cevap

Ferolle ( Feromon Aşk Parfümü ) Sizi Sonuca Ulaştırır !

Kızlar kaçırmayın bence
Daha detaylı bilgi için

xxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
inanmayın, yalan dolandır!

Valla kızlar ben pek anlamazdım ben bu işlerden ama benimki bi parfüm almış resmen afrodizyak yaa içimin yağları eridi resmen koıkuyu duyunca o kadar güzel olur mu bi parfüm bi erkeğe parfüm bu kadar iyi yakışlamazdı:)
üzerinde infinitylust yazıyor şimdi nette araştırdım saf afrodizyaklı parfümmüş meğer sakladım parfümü dışarı çıkarken falan sıkmasın:))

Valla kızlar ben pek anlamazdım ben bu işlerden ama benimki bi parfüm almış resmen afrodizyak yaa içimin yağları eridi resmen koıkuyu duyunca o kadar güzel olur mu bi parfüm bi erkeğe parfüm bu kadar iyi yakışlamazdı:)
üzerinde infinitylust yazıyor şimdi nette araştırdım saf afrodizyaklı parfümmüş meğer sakladım parfümü dışarı çıkarken falan sıkmasın:))

hep aynı tür konular ve aynı yorumlar
fake.....

Eki Görüntüle 719962

İNFİNİTY LUST Parfümü mucizesiyle, aşkı yeniden keşfedin. Hayatınız boyunca hayalini kurduğunuz ilgiyi çok kısa sürede yakalayabilirsiniz. İnfinity Lust parfümü, hormonları harekete geçirerek, sizi onun için çekici hale getirir. Bunun sonunda, çok hoşlandığınız bir kadının sizin yanınızda olmaması için, hiçbir sebep yok. Şu an size olanaksız gibi görünebilir. Ancak Bu İNFİNİTY LUST İle Mümkün Olabilir !

Bir kadının erkekte yüz ve vücut hatlarından önce aradığı çok ince ve önemli bir ayrıntı daha vardır ki; bu da KOKU'dur. Erkeği özgür ve özgüven sahibi yapan en büyük faktörlerden birisidir koku… Erkek; kullandığı kokunun duyu organlarına etkisi ile hareketleri, bakışları, düşünceleri, yürüyüşü, konuşması değişir ki koku aslında kişinin karakterinin bir sembolüdür.

Bir kadını etkilemek için onun 5 duyusunu birden aynı anda harekete geçirebilmek gerekir. İşte tam da aradığınız bu sihirli dokunuş "İNFİNİTY LUST Parfümü" ile çok yakınınızda.

Back