• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fermuarı kapanmayan çizme :(

eylul25

Hayırlısı ile İnşallah
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
686
1
96
Bursa
arkadaşlar geçen sene aldığım çizmemin fermuarını tam kapatamıyorum bu sene
sanırım kilo aldım onun etkisi var :S
Çok canım sıkıldı ne yapmam lazım bilgi verebilirmisiniz ?
Aldığım mağzaya göstersem kalıba sokup açma yapılabilirmi acaba yaa :50:

bende geçen sene öyle yaptım benim çizmem deriydi ayakkabıcıya verdim 2 cm genişletti:)

Benimde kilo aldıktan sonra çizmem kapanmıyordu aklıma lastik taktırmak geldi. Yani çizmenin en üst kısmı varya fermuarın bittiği yer. Sağ veya soltarafa farketmez hangi tarafa istersen (ben sol tarafa taktırdım) en geniş hangisiyse o lastikten taktırdım rahat olsun diye. (Yani oraya lastik dikiyorlar en üst kısım gerilmiyor lastik olunca rahat açılıyor) Süper oldu artık kapanıyor rahatlıkla. Tavsiye ederim.. Kalıba falan koydurdum ama hiç fayda etmedi maalesef.. Dene bakalım eminim memnun kalıcaksın.. Buarada ayakkabıcılara bu işi yapmak çok zor geliyor. İşin içinde kesip biçmek varya ondan haberin olsun.. Ben 2 ayakkabıcı gezdim sonra tanıdık biri vardı ona yaptırmıştım.. Görüşürüz..

sağolun kızlar bu hafta sonu götürdüm aldığım mağazaya
kalıba sokup genişlettiler 1 saat içinde işim haloldu :46:

Kızlar benimde çizmem kilolarımdan dolayı kapanmıyordu. Bugün biraz daha zorlayayım derken fermuarının çekme aparatını koparttım :( o kadar üzüldümkü çokda para verip almıştım. :( siz siz olun zorlamayın götürün kalıba sokup açıyorlar

ben ne zaman actırdıysam gerı eskı halıne geldı bence o anlık bı etkı yaratıyor actırma ıslemı

merhaba
kızlar ist anadolu yakasında çizme açtırabileceğim bir yer biliyor musunuz?
hediye geldi ve hiç bacağıma girmiyor :(

bir arkadaşım ek boylamasına deri diktirmişti, güzel olmuştu.

Back