Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar geçen sene aldığım çizmemin fermuarını tam kapatamıyorum bu sene
sanırım kilo aldım onun etkisi var :S
Çok canım sıkıldı ne yapmam lazım bilgi verebilirmisiniz ?
Aldığım mağzaya göstersem kalıba sokup açma yapılabilirmi acaba yaa
Benimde kilo aldıktan sonra çizmem kapanmıyordu aklıma lastik taktırmak geldi. Yani çizmenin en üst kısmı varya fermuarın bittiği yer. Sağ veya soltarafa farketmez hangi tarafa istersen (ben sol tarafa taktırdım) en geniş hangisiyse o lastikten taktırdım rahat olsun diye. (Yani oraya lastik dikiyorlar en üst kısım gerilmiyor lastik olunca rahat açılıyor) Süper oldu artık kapanıyor rahatlıkla. Tavsiye ederim.. Kalıba falan koydurdum ama hiç fayda etmedi maalesef.. Dene bakalım eminim memnun kalıcaksın.. Buarada ayakkabıcılara bu işi yapmak çok zor geliyor. İşin içinde kesip biçmek varya ondan haberin olsun.. Ben 2 ayakkabıcı gezdim sonra tanıdık biri vardı ona yaptırmıştım.. Görüşürüz..
Kızlar benimde çizmem kilolarımdan dolayı kapanmıyordu. Bugün biraz daha zorlayayım derken fermuarının çekme aparatını koparttım o kadar üzüldümkü çokda para verip almıştım. siz siz olun zorlamayın götürün kalıba sokup açıyorlar