sozbende Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2011 25 4 86 31 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sozbende #1 . Son düzenleme: 3 Şubat 2019
C caysevmeyen Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2013 1 0 6 34 İstanbul 5 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sozbende #2 sozbende .!.: Kızlar Ferit Devellioğlu'nun Osmanlıca- Türkçe sözlüğünü arıyorum. Elinde olup, satmak isteyen var mı? Tarih okuyorum ve çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... canım ben de edebiyat öğretmenliği okuyorum elimde var
sozbende .!.: Kızlar Ferit Devellioğlu'nun Osmanlıca- Türkçe sözlüğünü arıyorum. Elinde olup, satmak isteyen var mı? Tarih okuyorum ve çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... canım ben de edebiyat öğretmenliği okuyorum elimde var
Hubble-Bubble Guru Kayıtlı Üye 15 Kasım 2013 505 697 323 17 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sozbende #3 Tarih okuyorsan eğer Ferit Devellioğlu yerine Kamus-u Türki almanı öneririm kesinlikle Osmanlıca sözlük adına daha iyidir..
Tarih okuyorsan eğer Ferit Devellioğlu yerine Kamus-u Türki almanı öneririm kesinlikle Osmanlıca sözlük adına daha iyidir..
sozbende Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2011 25 4 86 30 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sozbende #4 BetulHasan .!.: Tarih okuyorsan eğer Ferit Devellioğlu yerine Kamus-u Türki almanı öneririm kesinlikle Osmanlıca sözlük adına daha iyidir.. Genişletmek için tıkla... Kamûs-ı Türkî elimde var. Son sınıfım ve tezim için gerekliydi. Buldum çok teşekkür ederim cevap verenlere.
BetulHasan .!.: Tarih okuyorsan eğer Ferit Devellioğlu yerine Kamus-u Türki almanı öneririm kesinlikle Osmanlıca sözlük adına daha iyidir.. Genişletmek için tıkla... Kamûs-ı Türkî elimde var. Son sınıfım ve tezim için gerekliydi. Buldum çok teşekkür ederim cevap verenlere.