- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 32
-
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Ocean'in demir destekleri kabizlik yapmiyor, deneyin.Merhaba arkadaşlar. Normalde kabızlık ve gaz sancısı çeken biriyim. Geçenlerde tahlil yaptırdım demir değerim düsüktü. Kabızlık çektiğim için normal hap istemedim. Doktor kaşık şeklindeki ilacı yazdı.
Ama aşırı gaz, bulantı, ve şişkinlik yaptı bende. Zaten doktor ibsden şüphelendi, bir de bu olunca iyice kötü oldum. Geçende resmen hastanelik oldum. Öncesinde anlamadım ondan olduğunu. Sonradan normalden daha çok gaz sancısı çekince anladım. Başka çaresi yok mu demir almanın? Doktora tekrardan gideceğim. Hangi formunu isteyeyim ?
Doktor yazıyor mu onuOcean'in demir destekleri kabizlik yapmiyor, deneyin.
Hayir. Doktor onerir, parayla alırsınız.Doktor yazıyor mu onu
Benim midem hasta olduğu için bana da çok dokunuyor. Senede 1 veya 2 kez serum şeklinde alıyorum. Ama onun için 10un altında çıkması lazım. Devlettekiler mümkün mertebe vermiyor ama özelde daha kolay taktırabilirsinizMerhaba arkadaşlar. Normalde kabızlık ve gaz sancısı çeken biriyim. Geçenlerde tahlil yaptırdım demir değerim düsüktü. Kabızlık çektiğim için normal hap istemedim. Doktor kaşık şeklindeki ilacı yazdı.
Ama aşırı gaz, bulantı, ve şişkinlik yaptı bende. Zaten doktor ibsden şüphelendi, bir de bu olunca iyice kötü oldum. Geçende resmen hastanelik oldum. Öncesinde anlamadım ondan olduğunu. Sonradan normalden daha çok gaz sancısı çekince anladım. Başka çaresi yok mu demir almanın? Doktora tekrardan gideceğim. Hangi formunu isteyeyim ?
Özelde taktırırsanız ilacı siz ödersiniz bu arada. Pahalı da biraz 400-500 civarıBenim midem hasta olduğu için bana da çok dokunuyor. Senede 1 veya 2 kez serum şeklinde alıyorum. Ama onun için 10un altında çıkması lazım. Devlettekiler mümkün mertebe vermiyor ama özelde daha kolay taktırabilirsiniz
Böyle bir gaz sancısı olamazHayir. Doktor onerir, parayla alırsınız.
Onun disinda sgk'nin odedigi yaklasik 7 ilaci kullandim hepsi kabizlik ve karin agrisi, mide agrisi yapti.
Gerçekten mi yaOğluma ve kızıma kullandım bu ilacı dişleri mahvediyor
İyi olayım da sorun değilÖzelde taktırırsanız ilacı siz ödersiniz bu arada. Pahalı da biraz 400-500 civarı
C vitamini içeren şeyler de tüketin bol bol. Demir emilimini arttırıyorİyi olayım da sorun değilbu gaz sancısını çekmek istemiyorum
Dikkat edeceğim çok teşekkür ederimC vitamini içeren şeyler de tüketin bol bol. Demir emilimini arttırıyor
Demir ilaci kullandiktan sonra disleri silmek ve agza gargara yapmak gerekir.Oğluma ve kızıma kullandım bu ilacı dişleri mahvediyor