K kubratuba Guru Kayıtlı Üye 14 Mart 2013 14 2 286 17 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kubratuba #1 Ferforje yatak alacagiz ama cok kararsizim ikea leirvik yatagi cok begeniyorum fakat gicirdama vs sorun yasarim diye korkuyorum kullananlar yorum yazarlarsa cok sevinirim
Ferforje yatak alacagiz ama cok kararsizim ikea leirvik yatagi cok begeniyorum fakat gicirdama vs sorun yasarim diye korkuyorum kullananlar yorum yazarlarsa cok sevinirim
LoadedGun Evlivemutlu <3 Kayıtlı Üye 1 Mart 2012 5.984 90 113 17 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kubratuba #2 Bnde istiyordum pazar günü niaşnlımla gitdik oturalım dedik yataga yataktan gacırt diye sesler geldi bence dayanıklı bişeye benzemiyor
Bnde istiyordum pazar günü niaşnlımla gitdik oturalım dedik yataga yataktan gacırt diye sesler geldi bence dayanıklı bişeye benzemiyor
K kubratuba Guru Kayıtlı Üye 14 Mart 2013 14 2 286 17 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kubratuba #3 LoadedGun .!.: Bnde istiyordum pazar günü niaşnlımla gitdik oturalım dedik yataga yataktan gacırt diye sesler geldi bence dayanıklı bişeye benzemiyor Genişletmek için tıkla... Gercekten mi tesekkur ederim yine de.
LoadedGun .!.: Bnde istiyordum pazar günü niaşnlımla gitdik oturalım dedik yataga yataktan gacırt diye sesler geldi bence dayanıklı bişeye benzemiyor Genişletmek için tıkla... Gercekten mi tesekkur ederim yine de.
LoadedGun Evlivemutlu <3 Kayıtlı Üye 1 Mart 2012 5.984 90 113 18 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kubratuba #4 kubratuba .!.: Gercekten mi tesekkur ederim yine de. Genişletmek için tıkla... evet canım hatda nişanlımda dedi kırılır bu oturunca bile çöküyosun hiç güzel değildi bende hayal kırıklıgna ugradm
kubratuba .!.: Gercekten mi tesekkur ederim yine de. Genişletmek için tıkla... evet canım hatda nişanlımda dedi kırılır bu oturunca bile çöküyosun hiç güzel değildi bende hayal kırıklıgna ugradm
A AKINCE Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2013 20 0 0 Ankara 26 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kubratuba #5 LoadedGun .!.: evet canım hatda nişanlımda dedi kırılır bu oturunca bile çöküyosun hiç güzel değildi bende hayal kırıklıgna ugradm Genişletmek için tıkla... arkdaşlar sayfaya beğeni desteklerinizi beklıoruz Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2020
LoadedGun .!.: evet canım hatda nişanlımda dedi kırılır bu oturunca bile çöküyosun hiç güzel değildi bende hayal kırıklıgna ugradm Genişletmek için tıkla... arkdaşlar sayfaya beğeni desteklerinizi beklıoruz
softwind Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2012 1.081 389 123 11 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kubratuba #6 uzun ömürlü değil çünkü ferforjesi çok ince,sırf güzel görünüyor diye yanlış karar vermeyin derim...