ferforje kristal taşlı ayna ve şemsiyeliğimi satıyorum

yasuyasu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
745
247
53
Resim 205.jpg
Resim 214.jpg
Resim 205.jpg Resim 214.jpg

Eklentiler

• Resim 210.jpg
    Resim 210.jpg
    128,6 KB · Görüntüleme: 256
  • Resim 204.jpg
    Resim 204.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 183
merhaba hanımlar boyu 1.57 eni 61 cm olan ferforje kesim taşlı boy aynamı odama sığmadığı için kullanamadım aldığım yere geride vermedim yerde kalmasın diye enlemesine öylesine duvara astık fakat tarzı evime uymadığı için satmaya karar verdim ilgilenen olursa görüşelim . .

Aynanın fiyatı 700
Şemsiyeliğin 200

bu fiyata müşteri bulman çok zor canım, insanlar burada 3-5 kuruşun hesabını yapıyorlar... yine de hayırlı satışlar diliyorum sana

bu fiyata müşteri bulman çok zor canım, insanlar burada 3-5 kuruşun hesabını yapıyorlar... yine de hayırlı satışlar diliyorum sana

sağol canım teşekkür ederim almak isteyenler illaki piyasayla kıyas yapacaktır diye düşünüyorum ama bakalım

piyasada genelde bu ürünün taklitleri satılıyor ucuz malzemeden hatta plastikten üretilenleri benim aldığım gerçek ferforje demirden ağır özel ürün denebilir her yerde satılmıyor ilgilenen olursa fiyatı tekrar düşünebilirim . .

canım elinde daha uygun fiyatları ürünlerin varsa onları paylaş bence.........

bana kalırsa fiyat olarak uygun olan eşyaların varsa onları değerlendirebilirsin, diğer türlü bu kadar pahalı bir ürüne alıcı bulman çok zor, elinde giymediğin ayakkabı veya elbisen falan yok mu?

bana kalırsa fiyat olarak uygun olan eşyaların varsa onları değerlendirebilirsin, diğer türlü bu kadar pahalı bir ürüne alıcı bulman çok zor, elinde giymediğin ayakkabı veya elbisen falan yok mu?
bu güne kadar hiç o tarz eşya satmadım bu ilk ti satılır diye ümit etmiştim :(
bu konu kapatılamazda şimdi dimi

bu konuya hiç girmezsin bir daha , dediğim gibi elinde kullanmadığın veya giymekten sıkıldığın ürünleri başka bir konuda yayınlarsın......

Merhaba ayna fiyatında bir değişiklik var mı acaba bende bir küçük boyu var saati mumlukları mevcut konsol üzerine düşünüyorum bunuda tabi fiyatı daha uygun olursa piyasaya göre bile cok fazla

Back