kesinlikle. cok akillilar bi adim geri atarsan bunu avantaja ceviriyorlarBebeklerin şifresi anne babanın kararlı olması... Sonrası halloluyor.
Tebrikler...Bende uyku eğitimi veren bir anneyim 6 aylıkken başlamıştım.simdi oğlum 14 aylık ve gece uyanmadan ve beslenmeye ihtiyaç duymadan 10 12 saat uyuyor çok çok çok şükür.her anne babanin bu rahatlığa ihtiyacı olduğunu düşünüyorumbugun 6. gunum 2 gundur uyku arkadasi edindirme cabam da sonuc verdi. bugun oglen uykusuna onu da kucagina verip yatirdim hic aglamadi 5 dk onunla oynadiktan sonra direk uykuya daldi. ilk cocugumda bunu yapmadigima oyle pismanim ki..
kesinlikle. uykusuzlugun dibine kdr yasayan bir anne olarak uykusuzlugun fiziksel olarak da ruhsal olarak da deformesini en ucta yasadim. verdgim bu karar n kdr da dogruymus. umarim bzim de sizin gbi buyudgunde de guzel guzel uyur . cok sukur 1 kere klkior simdilikTebrikler...Bende uyku eğitimi veren bir anneyim 6 aylıkken başlamıştım.simdi oğlum 14 aylık ve gece uyanmadan ve beslenmeye ihtiyaç duymadan 10 12 saat uyuyor çok çok çok şükür.her anne babanin bu rahatlığa ihtiyacı olduğunu düşünüyorum
Size bir tavsiyem bebeğinizi emzirmek için uyanmasını beklemeyin.rüya öğünü yapın.yani gece uykusunda o hala uyuyorken beşiğinden alıp emzirdin.bu şekilde emme ve uykuyu bagdastirmazve daha rahat edersiniz.zaten şu anda bebeğinizi 1 kere emzirmeniz yeterli.ilerde gece beslenmesini kesmek istediğinizde çok daha rahat edersiniz.ben gece beslenmesini kesmede çok rahat ettim rüya öğünü yaptığım içinkesinlikle. uykusuzlugun dibine kdr yasayan bir anne olarak uykusuzlugun fiziksel olarak da ruhsal olarak da deformesini en ucta yasadim. verdgim bu karar n kdr da dogruymus. umarim bzim de sizin gbi buyudgunde de guzel guzel uyur . cok sukur 1 kere klkior simdilik
tesekku ederim tavsiyeniz icinSize bir tavsiyem bebeğinizi emzirmek için uyanmasını beklemeyin.rüya öğünü yapın.yani gece uykusunda o hala uyuyorken beşiğinden alıp emzirdin.bu şekilde emme ve uykuyu bagdastirmazve daha rahat edersiniz.zaten şu anda bebeğinizi 1 kere emzirmeniz yeterli.ilerde gece beslenmesini kesmek istediğinizde çok daha rahat edersiniz.ben gece beslenmesini kesmede çok rahat ettim rüya öğünü yaptığım için
tavsiyeniz icin cok tesekkur edrerim. evet evet oyle yapicam ben deSize bir tavsiyem bebeğinizi emzirmek için uyanmasını beklemeyin.rüya öğünü yapın.yani gece uykusunda o hala uyuyorken beşiğinden alıp emzirdin.bu şekilde emme ve uykuyu bagdastirmazve daha rahat edersiniz.zaten şu anda bebeğinizi 1 kere emzirmeniz yeterli.ilerde gece beslenmesini kesmek istediğinizde çok daha rahat edersiniz.ben gece beslenmesini kesmede çok rahat ettim rüya öğünü yaptığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?