ferber yontemi deneyimim

guucii_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
39
5
86
arkadaslar oncelijle merhaba . bu konuyu tekrar aciyorum cunku epey olmus guncellenmeyeli.
2 cocuj sahibiyim. Ilki Alp; suan 3 yasinda ve hala uyku sorunlarimiz var kucakta uyuyor.. cok sikintili gunler yasadik Alp 1 bcuk yasinq kadar 15 kere felan kalkiordu herhalde. Alpte ferberi denemek isyedim fakat hem ilk annelik tecrubemden dolayi hem de esimin konuya sicak bakmayisindan geri adim attimm.. fakat ..
2. bebegim Mercan 5 aylik ; baktim mercanda bu yolda ilerliyor . bi 3 sene daha bekleyemeyecegime karar verdim ve 4 gundur bu methodu uyguluyorum. daha ilk gunden uyum sagladi mercan. geceleri 15 20 kere kalkarken , ve hem sallanmak hem emmek isteyen bebek suan gece sadece 2 kere kalkior ve hemen daliyor. ve inaniyorum hic kalkmadigi gunleri de gorucem.

Bebeklerin şifresi anne babanın kararlı olması... Sonrası halloluyor.

bugun 6. gunum 2 gundur uyku arkadasi edindirme cabam da sonuc verdi. bugun oglen uykusuna onu da kucagina verip yatirdim hic aglamadi 5 dk onunla oynadiktan sonra direk uykuya daldi. ilk cocugumda bunu yapmadigima oyle pismanim ki..

bugun 6. gunum 2 gundur uyku arkadasi edindirme cabam da sonuc verdi. bugun oglen uykusuna onu da kucagina verip yatirdim hic aglamadi 5 dk onunla oynadiktan sonra direk uykuya daldi. ilk cocugumda bunu yapmadigima oyle pismanim ki..
Tebrikler...Bende uyku eğitimi veren bir anneyim 6 aylıkken başlamıştım.simdi oğlum 14 aylık ve gece uyanmadan ve beslenmeye ihtiyaç duymadan 10 12 saat uyuyor çok çok çok şükür.her anne babanin bu rahatlığa ihtiyacı olduğunu düşünüyorum

kesinlikle. uykusuzlugun dibine kdr yasayan bir anne olarak uykusuzlugun fiziksel olarak da ruhsal olarak da deformesini en ucta yasadim. verdgim bu karar n kdr da dogruymus. umarim bzim de sizin gbi buyudgunde de guzel guzel uyur . cok sukur 1 kere klkior simdilik

Size bir tavsiyem bebeğinizi emzirmek için uyanmasını beklemeyin.rüya öğünü yapın.yani gece uykusunda o hala uyuyorken beşiğinden alıp emzirdin.bu şekilde emme ve uykuyu bagdastirmazve daha rahat edersiniz.zaten şu anda bebeğinizi 1 kere emzirmeniz yeterli.ilerde gece beslenmesini kesmek istediğinizde çok daha rahat edersiniz.ben gece beslenmesini kesmede çok rahat ettim rüya öğünü yaptığım için

tesekku ederim tavsiyeniz icin
tavsiyeniz icin cok tesekkur edrerim. evet evet oyle yapicam ben de

Merhaba, benim de 4 aylık bebeğim var. 5. Ay gibi eşimle uyku eğitimi vermeyi planlıyoruz. Sizin epey zaman olmuş, son durum nedir? Mesela diş dönemi, atak dönemi gibi durumlarda verilen eğitim bozuluyor deniliyor, siz neler yaşadınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…