212 cok ferah bi koku sayilmaz, bende senin gibi ferah kokulari cok seviyorum ama kalicida olsun istiyorum suan DIOR ADICT kullaniyorum hosuma gidiyo agir bi koku degil..Noa
Ck Beauty
St Dupont
212 woman
Armani she
Hugo boss orange
Kızlar 212 dışında diğerlerinin kokularını biliyorum. Ferah bi parfüm arıyorum ama öyle yarım saatte de gitmesin kokusu :)) size göre hangisi daha kalıcı ve güzel kokulu ?? Başka öneri de verebilirsiniz
20 yaşımdayım canım noa çok temiz bi koku geliyo bana ondan düşünmüştüm addict nasıl bi koku çiçeksi tatlı yoksa temiz bi koku muNoa cok kadinsi bi kokusu yasin kac bilmiyorum ama eger 30un ustuysen gider ama altiysan tavsiye etmem (benim dusuncem bu cnm :) )
20 yaşımdayım canım noa çok temiz bi koku geliyo bana ondan düşünmüştüm addict nasıl bi koku çiçeksi tatlı yoksa temiz bi koku mu
Burberry Weekend, Noa, Versace Versace Woman, Chloe signature.Noa
Ck Beauty
St Dupont
212 woman
Armani she
Hugo boss orange
Kızlar 212 dışında diğerlerinin kokularını biliyorum. Ferah bi parfüm arıyorum ama öyle yarım saatte de gitmesin kokusu :)) size göre hangisi daha kalıcı ve güzel kokulu ?? Başka öneri de verebilirsiniz
ilk defa noa hakkında 30 yaş üstü yorumunu gördüm şok oldum şuanNoa cok kadinsi bi kokusu yasin kac bilmiyorum ama eger 30un ustuysen gider ama altiysan tavsiye etmem (benim dusuncem bu cnm :) )
renkler ve zevkler tartisilmazmisBurberry Weekend, Noa, Versace Versace Woman, Chloe signature.
Bunları tavsiye ederim..
ilk defa noa hakkında 30 yaş üstü yorumunu gördüm şok oldum şuan
Olabilir çünkü ağır bi koku değil yani baya baya pudra ve temizlik kokusu alıyorum ben kendimde onu sıkınca.. Genel olarakta öyle bilinir zatenrenkler ve zevkler tartisilmazmisben kullanmadim ama kullanan arkadaslarimda kokuyu alinca 30yasi ustu kokusu verdi bana belkide onun teninde oyle kokmusdur
merhaba cnm 212 tatlı meyveli bir koku ben kullanıyorum fena değil ve kalıcıNoa
Ck Beauty
St Dupont
212 woman
Armani she
Hugo boss orange
Hugo boss orange'in edp mi edt mi canım?merhaba cnm 212 tatlı meyveli bir koku ben kullanıyorum fena değil ve kalıcı
ck beauty sana ağır kaçar tahminimce çünkü biraz baskın bir koku ben almıştım takasladım ama aşırı kalıcı oda
dilersen elimde hugo boss orange var sendede eşdeğer birşeyler varsa takaslayabiliriz
noa ya gelince tertemiz bir koku fresh kesinlikle ve kalıcı kullanıyorum hala
wish shopard daha dün aldım kalıcı güzel kokuyor tatlı yumuşak bir kokusu var
en kalıcı lancome hypnose diyebilirim
Tabikide chole love intense ustune tanimamNoa
Ck Beauty
St Dupont
212 woman
Armani she
Hugo boss orange
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?