Ferah kokular sevenler bakabilir mii ?? :))

fitifitii

hmmm..
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
159
21
98
Noa
Ck Beauty
St Dupont
212 woman
Armani she
Hugo boss orange
Kızlar 212 dışında diğerlerinin kokularını biliyorum. Ferah bi parfüm arıyorum ama öyle yarım saatte de gitmesin kokusu :)) size göre hangisi daha kalıcı ve güzel kokulu ?? Başka öneri de verebilirsiniz

212 cok ferah bi koku sayilmaz, bende senin gibi ferah kokulari cok seviyorum ama kalicida olsun istiyorum suan DIOR ADICT kullaniyorum hosuma gidiyo agir bi koku degil..
Aaa bak yazarken aklima geldi aradigin parfum BURBERY WEEKEND olabilir superrr mutlaka

Noa cok kadinsi bi kokusu yasin kac bilmiyorum ama eger 30un ustuysen gider ama altiysan tavsiye etmem (benim dusuncem bu cnm :) )

Noa cok kadinsi bi kokusu yasin kac bilmiyorum ama eger 30un ustuysen gider ama altiysan tavsiye etmem (benim dusuncem bu cnm :) )
20 yaşımdayım canım noa çok temiz bi koku geliyo bana ondan düşünmüştüm addict nasıl bi koku çiçeksi tatlı yoksa temiz bi koku mu

20 yaşımdayım canım noa çok temiz bi koku geliyo bana ondan düşünmüştüm addict nasıl bi koku çiçeksi tatlı yoksa temiz bi koku mu

Addict boyle baharatli gibi bi koku ne ciceksi nede yaz kokusu ama tam sonbahar kokusu.
yaz kokusu olarak BIOTHERME EAU FRAICHE kokusu var ama ben sonbahar icin ADDICT i tercih ettim

Burberry Weekend, Noa, Versace Versace Woman, Chloe signature.
Bunları tavsiye ederim..
ilk defa noa hakkında 30 yaş üstü yorumunu gördüm şok oldum şuan

Burberry Weekend, Noa, Versace Versace Woman, Chloe signature.
Bunları tavsiye ederim..

ilk defa noa hakkında 30 yaş üstü yorumunu gördüm şok oldum şuan
renkler ve zevkler tartisilmazmis ben kullanmadim ama kullanan arkadaslarimda kokuyu alinca 30yasi ustu kokusu verdi bana belkide onun teninde oyle kokmusdur

renkler ve zevkler tartisilmazmis ben kullanmadim ama kullanan arkadaslarimda kokuyu alinca 30yasi ustu kokusu verdi bana belkide onun teninde oyle kokmusdur
Olabilir çünkü ağır bi koku değil yani baya baya pudra ve temizlik kokusu alıyorum ben kendimde onu sıkınca.. Genel olarakta öyle bilinir zaten

merhaba cnm 212 tatlı meyveli bir koku ben kullanıyorum fena değil ve kalıcı
ck beauty sana ağır kaçar tahminimce çünkü biraz baskın bir koku ben almıştım takasladım ama aşırı kalıcı oda
dilersen elimde hugo boss orange var sendede eşdeğer birşeyler varsa takaslayabiliriz
noa ya gelince tertemiz bir koku fresh kesinlikle ve kalıcı kullanıyorum hala
wish shopard daha dün aldım kalıcı güzel kokuyor tatlı yumuşak bir kokusu var
en kalıcı lancome hypnose diyebilirim

Hugo boss orange'in edp mi edt mi canım?

Tabikide chole love intense ustune tanimam

şimdi baktım cnm edtymiş ama hoş bi koku

valla herkesin zevki farklıdır ama ck beauty i yeni bitiridim hem de zorla bitirdim çok sıradan ve karakteri olmayan bir koku temiz ve kalıcı koku ben de arıyorum bir de guerlain parfümlerinden denemeni öneririm

212 "vip rose" çok ferah,mutlaka dene derim.
212 sexy ise biraz daha sıcak (ama enfes) bir koku.
Noa'yı sevdiysen lancome miracle veya tresor u da seversin diye düşünüyorum.
MyBurberry de yağmur sonrası kokusu olarak lanse edildi.Denedim,gerçekten diğer parfümlerinden daha ferah.

tommy
chanel chance
hugo boss intense

tavsiye ederim, senelerdir 3ü arasında gider gelirim, mevsime ve moduma göre...

Escada- magnetism. Ben de 21 yaşımdayım ve bu kokuyu çok seviyorum. Sıktığımda etrafımdakiler hep "mis gibi" kokuyorsun der. Parfüm hakkaten de mis gibi kokuyor, rahatsız edici olmayan sabunumsu ferah bir kokusu var. Sıktıktan sonra zaman geçtikçe daha güzel oluyor, bir bakmanı tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…