Ferah bir koku önerisi?

sekerkiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
2.523
35
683
Arkadaşlar fereh bir koku istiorum vanilya kokusu da olabilir tamamen ferah bi kokuda olabilir ferah meyveli vanilyalı bişeyde olabilir ağır baharatlı koku sevmiyorum hafif ve ferah ama kalıcılığıda olmalı hemen uçmasın tavsiyeleri bekliyorum amor amor u severdim ama hiç kalıcı değil hemen uçuyo

aa sana kimse cvp vermemiş..oldu mu hiç :)

sana tavsiyelerim şunlar canım

1- dkny-be delicious : yeşil şişede çok ferah meyveli şekerli değil yanılmıyorsam yeşil elma kokusu
2- d&g-light blue : limonlu turunçgilli ferah iç acıcı bi koku..çook az şekerli galiba
3- c.dior-jadore : misler gibi çiçek kokusu
4- escada- into the blue : hafif bir koku çiçeksi sanırım
5- jil sander-sun : çok neşeli olduğun bi gün sıkabileceğin bi koku gibi düşünebilirsin

tabi bunlar bnm görüşlerim..

tşk edrm canım cev gelmişti aslındada saolsun silmiş ler cevapları :))

aynı şekilde bende hafif koku istemiştim..bir arkadaşımdan tavsiye ile aldım ve kullandım fakat odadan çıkmamla püf..uçan parfümüm bitince başka birinin tavsiyesi ile aldım çok güzel deyip kanıtlandığı için o da nsıl ağır anlatamam..yani bir bulamadım..öncekilerde öyle böyle bi parfümdü..yani herkeste farklı oluyor parfüm birde..benm gibi denemeden almayın

+ Miracle olabilir

Ferah,temiz bi koku kalıcıda escadadan ya bunu ya da signature alıcaktım signature seçmiştim ozman =)) ikisi birbirine yakın kokular ben çok sevdim tavsiye ederim

ferahlık açısından kesinlikle Light blue!
Tatlılık açısından da kesinlikle DKNY-Be delicious!

ikisini de ayrı ayrı kullanmış ve herkesten bir şekilde olumlu tepki almış biri olarak, ikisini de tavsiye ederim..

tşk arkadaşlar bide karar vermek lazım gerçi denemkde lazım

Bugün Escada Into Blue aramaktan ayaklarıma kara sular indi.Benim gibi merak edenler varsa artık Türkiye'ye gelmiyormuş.Doldurmasından bakayım bari dedim bir fikrim olur.İki yere sordum orada da yoktu(

kenzo flowers tam anlamıyla bi çiçek bahcesi ve bahar kokusu
tavsiye ederim :)

merhaba nasılsınız size bir sorum olacaktı ben bir parfüm öneremenizi istiyorum mezuniyetimde sıkmak için çok etkileyici şirin bi koku olmasını istiyorumda ama kadınsı değil.... anlatabildiysem ne ala.... yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…