• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ferah bir banyo için

mutlulukkk

19.Θ7.շΘıΘ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
800
79
123
Bursa
arkadaşlar temmuza düğünüm var ve evimin banyosu bitmek üzere.
kahve renginin tonları bej rengi sütlü kahve tonlarında fayanslar döşendi.
bu renk bir banyoya hangi renk klozet takımı ve sabunluklar falan gider ?
ben mavili yani turkuazlı kahveli düşünüyorum ama kararsızım uyumlu olurlar mı sizce ?yoksa sadecekahve tonlarında mı alayım takımlarımı ?yardımlütfen :bbo:

Bence turkuaz tonlarını mutlaka kullan çok hoş olur.
Sırf kahve ve bej olursa çok soğuk olur banyo diye düşünüyorum.
Aksesuar olarak da turkuaz bişeyler kullanabilirsin ek olarak çok canlı bir banyo olur.

teşekkür ederim canım önerin için
soğuk durmaması için alternatif renk arıyorum zaten opuyorumnanaktan

Bence de kahverengi çok boğar.. turkuaz canlandırır..benimde yatak odam turkuaz ve kahverengi.. ve çok şık duruyor :)

arkadaşalrında dediği gibi zaten kahverinğiymiş banyon aynı renklerde olmasın turkaz gerçektende canlandırı banyonu.

gelincika.jpg

Bence bu çok güzel

33xan2a.jpg

arkadaşlar burda ki öneriler sayesinde mavi renginde karar kıldım ve
banyo için mavili kremli takımlar aldım bakalım yerleştirince nasıl duracak ilerleyen günlerde göreceğim

arkadaşlar burda ki öneriler sayesinde mavi renginde karar kıldım ve
banyo için mavili kremli takımlar aldım bakalım yerleştirince nasıl duracak ilerleyen günlerde göreceğim

bence illa ki mavi krem e takılma değişiklik istedeğin zaman turuncunun tonları da cok hoş duruyor aklında olsun :):1:

benim durum daha vahim..ev tutulmadan önce 2 takım klozet takımı aldım..ikisinide kahve krem tonlarında aldım..fayansların beyaz olcağını düşündüm.şimdi ev tuttum ama banyo lila beyazbilmiyorumkismile

Back
X