Fenomen olmak için dövdüler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.661
798
Rusya'da iki kızın sosyal medyada yayınladığı bu görüntüler bu kadar da olmaz dedirtti.Kızlardan bir tanesi boş araziye getirdikleri kızın saçından çekerek vücuduna acımasız bir şekilde vurdu. Öldüresiye dövdükleri kızı yerden yere vurarak çamurlu suya fırlatan iki genç kız ülkede tepki gördü. Gözaltına alınan kızlar internette ünlü olabilmek için böyle bir yola başvurduklarını ifade etti.

http://www.haberler.com/bos-araziye-getirdikleri-kizi-olduresiye-dovdu-6399868-haberi/

Tam deep web styla bir video olmuş. Oraya yükleyip kendilerine fahişeler, eroinmanlar, katiller arasından bir yer edinip orada fenomen olsalarmıs bari. Oraya yakısır bu tipler.

Tam deep web styla bir video olmuş. Oraya yükleyip kendilerine fahişeler, eroinmanlar, katiller arasından bir yer edinip orada fenomen olsalarmıs bari. Oraya yakısır bu tipler.

bu deep webi son zamanlarda çok duyuyorum hiç girdiniz mi?
ben cesaret edemedim açıkçası

bu deep webi son zamanlarda çok duyuyorum hiç girdiniz mi?
ben cesaret edemedim açıkçası

Yok girmedim...Zaten biri link atmadıkca giremiyormussun. Ama epey oldu duydugumdan beri baktım nedir bu diye...Girmene gerek yok zaten, youtube'da bir ton video var oradaki görüntülerle, videolarla olusturulmus...Anlıyorsun nasıl bir yer oldugunu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back