Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Kızlar son günlerde yüzümde aynı anda 4 tane sivilce çıktı. Aslında olmazdı böyle şeyler ama paniğe kapılmadım çünkü miniciklerdi ve hiçbiri görülmüyodu zaten. Sonra ben onlarla oynayınca malum kızardı birazcık fakat ertesi gün bi kalktım ki o 4 minik leke 25 kuruş büyüklüğündeydi nerdeyse ve kıpkırmızıydı. Doktoruma gidemedim ama yatmadan önce ne olduğunu bilmediğim alkollü bişi içmiştim ona bağladım ben. Garnier kızarıklık giderici, imex, kantaron yağı, bilmem ne herşeyi kullandım ama gıdım ilerleme olmadı. İltihaplı olmuşlardı artık. Eczaneye derdimi anlattım Fenistil jel verdi, fiyatı 9 lira. Sabah akşam sürüceksin 2-3 güne geçer, kızarıklığını da alır dedi. Neyse eve geldim bi kere uyguladım hemen yedi, ikinci sürmemde kızarıklık hem boyut olarak hem de koyuluk olarak yarıya indi. Hem de alalı yarım saat mi ne oldu yani çok mutlu oldum paylaşmak istedim
Bu alerjik irritasyonlar içinmiş sanırım, ama benimki alerjik olmayabilir de, işe yaradı. Çok kızarıklıktan şikayetçi olan varsa doktoruna danışıp onay verirse hemen alsın vakit kaybettirmesin, acayip bişi çok mutlu oldum