Allah yar ve yardımcınız olsun.Allahın izniyle bişey çıkmayacak sen içini ferah tut
Canım çok geçmiş olsun dilerim cuma günü sonucunuz negatif çıkar bütün dualarım seninle.Neler yaşadığını benden iyi kimse anlayamaz emin ol. Sağolsun celen bizden bahsetmiş sana benimde şu an 5 buçuk aylık bir bebeğim var ve maalesef bizimde kan sonucumuz pozitif çıktı ama her zaman yanılma payı var sen gönlünü ferah tutmaya çalış. Çok zor günler geçirdik halada geçiriyoruz ama güzel olan tek şey bebeğinin sağlıklı olduğunu görüyorsun ya teşhis konulmasaydıyı düşünerek teselli buluyor insan. Bebeğim şu an çok sağlıklı ve diyet yaptığının farkında bile değil tabi ve Amerikada bununla ilgili tedavi çalışmaları şu an deneme aşamasında ben bütün kalbimle inanıyorumki bebeğim diyet yaptığını bilmeden bir tedavisi bulunacak. Tekrar dualarımın sizinle olduğunu söylemek istiyorum inşallah güzel sonuçlar bildirirsin bize.:Saruboceq:
tatlım ben etrafımda en az beş kişiden duydum test tekrarlanmasını. yanlış kan almalar yanlış saklamalar vs durumlarında böyle şeyler oluyormuş.hepsindede negatif çıktış. inşallah sizdede öyle bir duurm vardır. hiç sıkma canını. dualarımız seninle.
çok şükür arkadaslar bebeğimde bi sorun çıkmadı.Allah-ım duaLarımızı kabukl etti.sizlere çok tesekkür ederim benden desteginizi esirgemediğiniz için.darısı diğer tüm hastaların basına.Allah-ım herkese her hastaya acil şifalar versin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?