• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları fenilketanüri(bize çok dua edin lütfen)

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

CHOSEN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
269
9
96
Antalya
herkese merhaba arkadaslar.3 gündür ailece moralimiz sıfır.hiç bişey mutlu etmiyo bizi.bugun tam 15 günlük bir kız bebeğim var.adı buse bahar.Allah beterinden saklasın testtir tahlildir dogdugundan beri bebegim delik deşik oldu.dogar doğmaz anne sütü emmedi diye şeker tahlili için topuktan kan aldılar.şükür bişe çıkmadı.sonra yeni doğan sarılıgımız çıktıı bu sefer minicik elinden kan aldılar.çok şükür normal çıktı.doktorumuz kalbinde üfürüm var dedi.çocuk kardiyologa götürdük ondada bişey yok dedi çok şükür doktorumuz.ama asıl önemlisi 5 günlükken saglık ocagında topuk kanı vermiştik.bizden tekrar istediler.gene verdik.bu cuma günü sonucunu alıcaz.evde herkes dua üstüne dua okuyoruz.her aklımıza geldiğinde (hiç çıkmıyo zaten) dilimiz dua söylüyo.bu kadar seyi atlattık inşalah bunuda atlatırız diye düşünüyoruz bütün kalbimizle.çünkü hata payı varmış internetten arastırdıgım kadarıyla..bizimde tek temennimiz bizim bebegimizinkide hatalı olmustur inşallah.hastalıgın tedavisi var ama asıl içimi acıtan ömür boyu hiç istediği bişeyleri yiyip içemeyecek.hep kontrol altında yasamını sürdürecek olması öyle canımı yakıyoki anlatamam.çocugumun yüzüne her baktıgımda gözlerim dolu dolu oluyo.öyle küçük öyle minikk öyle masumki..eger test pozitif çıkarsa neyle karsı karsıya oldugunu bilmeden öyle masum bakıyoki hayata..
şimdi sizden ricam eger bunu okuduysanız çocugum için bi dua da siz edin lütfen.annelerin duası daha kolay kabul olurmuş.cuma günü testimizin negatif çıkması için bize dua edin yalvarırım..hepinize teşekkürler şimdiden.. dualarınızı esirgemeyin bizden..:Saruboceq:

canım tabiki Allah yardımcın olsun diyorum ama.bence gönlünüde rahat tut benim oğluşumunda topuk kanı kötü cıkmıştı.ama ben ikinciyi vermedim çünkü babamızda aynı testi çalıyoo .ve biz çalıştık temiz cıktı.anlayacağın sağlık ocağının topuk kanları ilk verince yalnış çikabiliyoooo.içini ferah tut.şu an benim oğluşumda hiç bi sorun yokkk.gelişimide gayet güzelll.yazık günahh bebişlerden iki kere kan alıyolar inan insanın yüreği parcalanaıyooo.şimdi sende rahat ol ve pozitif düşün derim .tekrar geçmiş olsun dileklerimlea.s.

çok geçmiş olsun canım inşallah bişeyi yoktur kızının Allah hayırlı haberler almanızı nasip etsin inşallah kızına sağlık sıhhat mutluluk diliyorum:Saruboceq::nazar:a.s.

hepinize çok teşekkür ederim arkadaslar.iyi dilekleriniz için sağolun.umarım hiç bişey yoktur bebegimde. dualarınıza ihtiyacımız var.

Allah yar ve yardımcınız olsun.Allahın izniyle bişey çıkmayacak sen içini ferah tut

Canım çok geçmiş olsun dilerim cuma günü sonucunuz negatif çıkar bütün dualarım seninle.Neler yaşadığını benden iyi kimse anlayamaz emin ol. Sağolsun celen bizden bahsetmiş sana benimde şu an 5 buçuk aylık bir bebeğim var ve maalesef bizimde kan sonucumuz pozitif çıktı ama her zaman yanılma payı var sen gönlünü ferah tutmaya çalış. Çok zor günler geçirdik halada geçiriyoruz ama güzel olan tek şey bebeğinin sağlıklı olduğunu görüyorsun ya teşhis konulmasaydıyı düşünerek teselli buluyor insan. Bebeğim şu an çok sağlıklı ve diyet yaptığının farkında bile değil tabi ve Amerikada bununla ilgili tedavi çalışmaları şu an deneme aşamasında ben bütün kalbimle inanıyorumki bebeğim diyet yaptığını bilmeden bir tedavisi bulunacak. Tekrar dualarımın sizinle olduğunu söylemek istiyorum inşallah güzel sonuçlar bildirirsin bize.:Saruboceq:

tatlım ben etrafımda en az beş kişiden duydum test tekrarlanmasını. yanlış kan almalar yanlış saklamalar vs durumlarında böyle şeyler oluyormuş.hepsindede negatif çıktış. inşallah sizdede öyle bir duurm vardır. hiç sıkma canını. dualarımız seninle.

Canım benim üzülme küçük bir hatadan dolayı istemişlerdir inşallah kanı temennim bu yönde...

Allah bağışlasın yavrunu da sağlıkla, sıhhatle inşallah...

Canım çok geçmiş olsun dilerim cuma günü sonucunuz negatif çıkar bütün dualarım seninle.Neler yaşadığını benden iyi kimse anlayamaz emin ol. Sağolsun celen bizden bahsetmiş sana benimde şu an 5 buçuk aylık bir bebeğim var ve maalesef bizimde kan sonucumuz pozitif çıktı ama her zaman yanılma payı var sen gönlünü ferah tutmaya çalış. Çok zor günler geçirdik halada geçiriyoruz ama güzel olan tek şey bebeğinin sağlıklı olduğunu görüyorsun ya teşhis konulmasaydıyı düşünerek teselli buluyor insan. Bebeğim şu an çok sağlıklı ve diyet yaptığının farkında bile değil tabi ve Amerikada bununla ilgili tedavi çalışmaları şu an deneme aşamasında ben bütün kalbimle inanıyorumki bebeğim diyet yaptığını bilmeden bir tedavisi bulunacak. Tekrar dualarımın sizinle olduğunu söylemek istiyorum inşallah güzel sonuçlar bildirirsin bize.:Saruboceq:

çok teşekkür ederim karatay iyi dileklerin için.sizede çok gecmiş olsun.umarım dediğin gibi sonuc negatif çıkar.çok şükür hasta bile olsa tedavisi var.nasıl yapılıyor zormu bilmiyorum bu diyeti uygulamak ama benim bu hastalıkla ilgili tek canımı sıkan şey bebegim hiç bi zamn istediğini yeyip içemeyecek.bi arkadasıyla bi yere gidip oturamayacak.her zaman yanında tasımak zorunda kalacak yemegini.böyle beklemek daha cok geriyo beni.umarım hiç bişey yoktur bebegimde.lütfen aklınıza geldikce bi dua yollayın bize.çok ihtiyacımız var buna

tatlım ben etrafımda en az beş kişiden duydum test tekrarlanmasını. yanlış kan almalar yanlış saklamalar vs durumlarında böyle şeyler oluyormuş.hepsindede negatif çıktış. inşallah sizdede öyle bir duurm vardır. hiç sıkma canını. dualarımız seninle.

tek temennimiz bu.inşallah hatalı kan alınmıstır.verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim.çok korkuyorum bişey çıkacak diye.aklınıza geldikçe dua edin lütfen.:Saruboceq:

allah acil şifalar versin canım.gönlünü ferah tutmaya çalış.biliyorum çok zor bu dediğim ama bebeğin içinn yapmalısın bunu.inşallah ii haberlerini alırızz canım.

çok şükür arkadaslar bebeğimde bi sorun çıkmadı.Allah-ım duaLarımızı kabukl etti.sizlere çok tesekkür ederim benden desteginizi esirgemediğiniz için.darısı diğer tüm hastaların basına.Allah-ım herkese her hastaya acil şifalar versin :Saruboceq:

canım bu kanı her bebekten 2 kere alıyorlar bizden de 2 kere aldılar sağlam olsun diye üzülmeni gerektirecek bişey yok yani:)

Canımm gözün aydın çok sevindimm. ınşallah bir mucize olur ve benim bebeğiminde enzimleri çalışmaya başlar. Sevgiyle kal.

çok şükür arkadaslar bebeğimde bi sorun çıkmadı.Allah-ım duaLarımızı kabukl etti.sizlere çok tesekkür ederim benden desteginizi esirgemediğiniz için.darısı diğer tüm hastaların basına.Allah-ım herkese her hastaya acil şifalar versin :Saruboceq:

canım yeni okudum bebeğinin hastalık riskinin olduğunu gözlerim dolu dolu okudum inan baktım cuma günü deyince heyecanla bugünün tarihine baktım hamdolsun bişey çıkmamaış emin ol en az senin kadar mutlu olmuşumdur annelik iç güdüsü işte...çoooook geçmil olsun göüzünüz aydın canım.

Back