Fenerbahce Romantika

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
318
Arkadaşlar dugun mekanı arayanlar ıcın tavsiyem romantika fenerbahcede....Ben orda evlendım ve herşeyden memnun kaldık...yanlız fazla buyuk bı mekan değil bız 250kışılık yaptık ama çok memnun kaldık...fotorafı ve muzısyenlerı tanıdıgımız ardşlarımız yaptı yemek ve pastayla romantıka ılgılendı....zaten kendı pastane fırmaları oldugundan duğun pastamız mukemmeldi....yanlız ben yemeklerı heyecandan bı çatal bıle alamadım bıde gelınlıgımı fazla sıkmışlardı hıc yıyemedım ama herkes hem yemeklerın mutış hemde doyurucu oldugunu söledı....manzarada eşsiz...ben tavsıye edıyorum darısı sızlerın basına:)))))))))))

canım mekan gerçekten çok hoşmuş fiyat ve detaylar hakkında bilgi verebilirsen sevinirim , hep mutlu kalmanız dileğiyle

biz 2008 yılının son ayında aralıkta yapmıştık...çam ağaçları vardı çok guzeldi....:)kuşlar falan herşey guzeldı...bize kişi başı yemek fiyatını 50den yapmışlardı:)ama bayagı pazarlık yaptık tanıdık falanda devreye gırdı...sanırım sız sordugunuzda yazdı o yuzden yuksek gelmıştır...fotoyu ve muzıgı bız ayarladık....diğer herşey onlara aitti pasta falanda...bence değdi ama tabı sızı bılemem herkesın dusuncesı farklı....ama tabı 90tl çok cekmişer gıbı geldı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…