• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fena halde psikolojimi bozdular

ne yapmalıyım?

• sizin fikriniz

OY: 1 100,0%
  • ne yapmalıyım?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

mecnunun leylasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2016
52
4
1
Merhaba kızlar ailemin yaptıkları fena halde psikolojimi bozdu. Ne mi yaptılar. Kıskanç iki yüzlü ağzı bozuk ve erkek manyağı bi kizkardese sahibim. Ve ben onun bu davranışlarından dolayi ona karsi soğudum. Annem desen sorunlarının acısını bana hakaret ederek beddua ederek çıkarır. Baba desen annemin gazina gelerek demedigini bırakmaz. Diğer kardeşlerde keza aynı şekilde. . Inanin bıktım. Bazen durduk yere bu cektiklerimi düşününce ağlamama engel olamıyorum. Saçlarım da bu yaşta beyazlar çıktı. Gencligimi bırak cocuklugumu bile yasayamadim. Bazen fala sariyorum belki gelecegim düzelir umuduyla. Ama oda ne kadar doğru olabilir bilmiyorum . Keşke gerçekten bana bu konuda yardım edebilecek biri olsa. Bu hayatta umudum yok birşeylerin düzeleceğine inanmıyorum.

Okumadıysanız okuyun. Çalışmıyorsanız çalışın. Sonra kendi hayatınızı kurun. Ailenizle ne yapacağınıza o zaman karar verirsiniz. Lütfen kendinize zarar vermek yerine psikolojik yardım alın.

Seni anlayan ve deger veren birini bulup evlenince baba evine gitmek aklina bile gelmeyecek, sonra sasiracaksin kendine ben bunca yil bu evde nasil yaşamışım diye:bicak:

Okuyor musun çalışıyor musun?
Kızkardeşinin yaşam tarzını eleştirme hakkın yok diye düşünüyorum ama bak.Herkes kendi hayatını yaşamakta özgür.Sen kendi hayatına bak mümkün olduğunca az iletişim kur.
Ayrıca herkesin sorunu var anlattıklarına bakarsak.Annen kızkardeşlerin.Biraz aynayı kendine de çevir seninde hatalarin vardir belki de?

TE="vitaminsiiz, post: 49134421, member: 773355"]Seni anlayan ve deger veren birini bulup evlenince baba evine gitmek aklina bile gelmeyecek, sonra sasiracaksin kendine ben bunca yil bu evde nasil yaşamışım diye:bicak:[/QUOTE]
Iste o zor canim ya. Dusununuyorumda ailesinin deger vermedigi birini yabanci biri niye versin

Seni anlayan ve deger veren birini bulup evlenince baba evine gitmek aklina bile gelmeyecek, sonra sasiracaksin kendine ben bunca yil bu evde nasil yaşamışım diye:bicak:

Allahaşkına evliliği kurtuluş gibi yansıtmayın ya.Burada bi tane aileden yakınan konu okuyorsak on tane kocasından şikayet eden var.
Konu sahibi bu tarz evlenince mutlu olursun tarzı yorumları ciddiye almamanı öneririm oku,iş bul,ayrı eve çık kendi hayatını kur.Sonra evlenmeyi düşün,sonun annen gibi olmasın

Okuyor musun çalışıyor musun?
Kızkardeşinin yaşam tarzını eleştirme hakkın yok diye düşünüyorum ama bak.Herkes kendi hayatını yaşamakta özgür.Sen kendi hayatına bak mümkün olduğunca az iletişim kur.
Ayrıca herkesin sorunu var anlattıklarına bakarsak.Annen kızkardeşlerin.Biraz aynayı kendine de çevir seninde hatalarin vardir belki de?
Ben elestirmiyorum bundan dolayi onunla muhatap olmuyorum ailemde onun bu huylarini görmezden gelip sürekli hata sende imajı verdiler. Konuşmayi nca suçlu oluyorum. Ben kendimi çok hesaba çektim diyorum ya saçlarım beyazladi bunları düşünmekten.

TE="vitaminsiiz, post: 49134421, member: 773355"]Seni anlayan ve deger veren birini bulup evlenince baba evine gitmek aklina bile gelmeyecek, sonra sasiracaksin kendine ben bunca yil bu evde nasil yaşamışım diye:bicak:
Iste o zor canim ya. Dusununuyorumda ailesinin deger vermedigi birini yabanci biri niye versin[/QUOTE]
Öyle düşünme, bu çok yanlış. Merhamet sahibi insansa eğer bu iş tamamdır :nazar:

Ben elestirmiyorum bundan dolayi onunla muhatap olmuyorum ailemde onun bu huylarini görmezden gelip sürekli hata sende imajı verdiler. Konuşmayi nca suçlu oluyorum. Ben kendimi çok hesaba çektim diyorum ya saçlarım beyazladi bunları düşünmekten.
Okuyor musun peki?Tek kurtuluş yolun okuyup bi meslek sahibi olup kendi yolunu çizmek çünkü

Ben bunaOTE="Trubel, post: 49134470, member: 756872"]Psikolojik olarak manevi olarak evet. Bu nedenle ağlamak yerine bir şeyler yapmalısın. Çünkü bugün bir şey yapmazsan; yarın kaybettiğin zaman için üzüleceksin. [/QUOTE]
Ben buna engel olamıyorum. Zaten bu yüzden daha çok üzülüyorum gelecegim den hiç umudum yok bu yasananlardan dolayi

="vbende nsiiz,öyle umut ediyorumt: 49134512, member: 773355"]Iste o zor canim ya. Dusununuyorumda ailesinin deger vermedigi birini yabanci biri niye versin[/QUOTE]
Öyle düşünme, bu çok yanlış. Merhamet sahibi insansa eğer bu iş tamamdır :nazar:[/QUOTE]
InsallAh bende oyke

Allahaşkına evliliği kurtuluş gibi yansıtmayın ya.Burada bi tane aileden yakınan konu okuyorsak on tane kocasından şikayet eden var.
Konu sahibi bu tarz evlenince mutlu olursun tarzı yorumları ciddiye almamanı öneririm oku,iş bul,ayrı eve çık kendi hayatını kur.Sonra evlenmeyi düşün,sonun annen gibi olmasın

Benim bunu yazmamdaki amaç okuma iş arayıp çalışma demek değil ki, evlenip okuyan insan çok daha geçen burda okudum evlenince okuluna devam edip bitiren üye. Canlı örnek, ben. Kaldı ki böyle bi ev ortamında bi insan nasıl okusun aklı başında kalır mı orası da meçhul tabii. O kocasından yakınan insanların açtığı temalarınçokluğu, vakitlerimizi daha çok eşlerimizle geçirdiğimiz için daha çok bu konu göze battığından geliyor.

Back