ahhhhhhhhhhh keşke...
birçok üniversitenin hatta yaşadıgım şehrin eğitim fakültesini yazabilecekken
hacettepe de okuma arzusu ile fen edebiyat yazdım
mezun oldugum sene formasyona başvurdum
diploma notum düşüktü sana sıra gelmez bekleme dediler
formasyonun açıklandıgı hafta amcam vefat etti takip edemedm
meger hak kazanmışm ama kayıt tarihi bir gün geçmiş
gittim yalvardım olmaz dediler
nitekim olmadı
bi sene bekledim
tekrar başvurdum bu sefer sıra gelmedi yıgılma olmuştu
ümitlerim suya düştü
bu sene tekrar başvuracaktım ki bu karar çıktı
yıkıldım
eğitim fakülteli olanların fen edebiyat düşmanlığını da anlamıyorum
biz de kendi ekmeğimizin derdindeyiz bize verilen bazı haklar vardı
elimizden alınıyor ona üzülüyoruz oh olsun demedikleri kalıyor yakışmıyor
herkes ne badireler atlatıp okuyor mezun oluyor ben kimsenin işsiz kalmasını istemem
Allah herkese bi ekmek kapısı açsın
inşalalh hayırlsı olur sosyoloji okuyorum of
Formasyonun kaldırılmasıyla birlikte yıkılan fen edebiyatlılara Devlet planlama teşkilatından müjde geldi.Yapılacak olan yeni düzenlemeyle birlikte devlet kadrolarında uzman yardımcısı alanında istihdam edilmelerine dönük çalışma başlatıldığı açıklandı.
Böylece Fen edebiyatlılar devletin en gözde kadrosu olan uzman yardımcılığı meslek grubuna dahil edilecek.Kaybettikleri değerin çok daha büyüğünü elde etmiş olacaklar.
maaşları ise en düşük 2100 den başlayıp 5000 tlye kadar çıkan bölümler alanlar var şu an okuduğum bir haberdi formasyondan mağdur gibi göüken bizler için paylaşayım dedim formasyon için ise son karar 3 mayıs günü görüşülüp netlik kavuşacak inşallah bizler için hayırlı sevineceğimiz haberler çıkar arkadaşlar
sedacığımm seddacığımmyine ben bu habere sevindim ben de fen edebiyat tercih edeceğim için yakından ilgilendim üniversitede kalma imkanı var hala bu çok güzel birşey bunuda unutmayınn üzülmesin kimse
evet canım biliyorum senin isteğini evet üniversite de kalma imkanı halen var ama işte formasyonumuz gitti malesef yine de hayırlısı olsun bakalım
sanırım yeniden formasyon verilecekmişş 3 mayıs da görüşülüp kimse üzülmesinnhem sosyolojide edebiyatda sosyolog ve türkolog yaniii adında asalet var öğretmenlik eğitim fakültesi kısıtlayıcı gibi geliyor bana fen edebiyat ise özgürlükk
evet canım bakalım herşey 3 mayısta belli olacak bakalım hayırlısı..[/QUO
az kaldı sınavada onadaa
evet canım bakalım herşey 3 mayısta belli olacak bakalım hayırlısı..[/QUO
az kaldı sınavada onadaa
aynen canım az kaldı hem de çook :)
bu bölüme kaç puanla girdiniiiiz?yada kaç net yapmalıyım ben ingilizceden gircem :)?
bana aydın pamukkake veya sivas olsa yeter ama bu bölümü tercih eden yok çünkü iş olanağı yok fazla neti olmadan bu bölüme giren insanlar olduğunu duydum ama bu bir efsane mi hiç bir fikrim yok
kızlar formasyon yeniden getirilmiş
işi çocuk oyuncağına çevirdiler
arkadaşlar bişey sormak istiyorum formasyon geri geldi ama ben bu yıldan sonraki giren kişilere verilmicek diye duydum doğrumu yani ben bu yıl türk dili ve edebyatı tercih etmeyi düşünüyorum formasyon alamıcakmıyım yani=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?