cnm ben mezun oldugum gibi ugur drshanesine girdim babamin arkadasiydi sahibi..neyse söyle anlastik yol ve yemek ücreti vericeklerdi o kadar.. bende fazla bisey talep edemedim tanidik falan diye yüzsüzlük yapmayaim dedim cünkü basvuru yaptigim gibi aldilar..bu arada da bize yakin bir kasabada vekil ögretmen alcaklar diye duydum oraya da basvurdum (vekil ögretmenlik icin formasyon gerekmiyo,sözlesmeli icin gerekiyo)..tam dershaneye alismya baslamistim ki kasabada ki liseden cagirdilar ve dershaneyi birakip oraya gectim ..benim icin iyi bir tecrübe olur diye düsündüm cünkü dershanede sinifa girip ders anlattirmiyorlar tecrübeli ögretmenler giriyo derslere..1 yil calistim lisede lise 1,lise2,lise 3 mat,geometri analitik geo bütün derslere girdim zorlandim ama benim icin cok iyi tecrübe oldu ..sonraki yil kadrolu ögretmen atandi liseye benimde görev bitmis oldu..sonrada evlendim zaten ve 1 yildir yurtdisinda yasiyorum .1 yil daha burdayiz sonra türkiyeye dönebiliriz o yüzden formasyonu almak istiyorum suan calismiyorum ..söyle özel üniversite 2 yada 3 ayda verse formasyon hemen gelip alicam isatnbuldan...ama burdan baska bir ülkeye de gidebiliriz öyle olursa eger gittigimiz yerde en az 5 yil kalmamiz gerekebilir benim ögretmenlik iside yanar artik baska bir alanda is bakarim..
cnm sen bir soru soruyon bende tüm hayat hikayemi anlatiyom sanirim burda yalnizliktan iyice cenem düstü