- 24 Aralık 2014
- 15
- 2
- 88
- Konu Sahibi sanaragmen
-
Yorimun icin cook tesekkur ederim ama bircok hemsireyle konustum ve nerdeyse hepsi cok yorulduklarini ve ogretmenligin cok daha ii bir meslek oldugunu soylediler.ben yinede sinava giricem ve guzel bi muhendislik bolumu gelirse ona gidicem cunku hemsireler anlattikca yapabilecegim bir meslek olmadigina karar verdim.Öğretmenlik rahat bi meslek hemşireliğe bakıldığı zaman ama KPSS çok beter bi şey :/ o yüzden bence hemşirelik yaz derim yoksa daha okurken pişman olabilirsin çok iyi araştırmak gerek
Cok tesekkur edrim bence okul oncesi ogretmmenlogi cok guzel eger tutarsa bende o bolume gitmeyi cok isterimNe demek :) evet zaten o konuda ben de hem fikirim ama okula geldikten sonra işler biraz değişiyor demek istediğim o :/ ben de tercih yaparken istediğim için, gerçekten sevdiğim için okul öncesi öğretmenliği yazdım ama bana öğretmenlik yazsam bile din k. yazmamı söyleyenler oldu ama ben sevdiğim mesleği yapmalıyım diyerek yazmadım şimdi onlar sınava girip atanıyorlarumarım demek istediğimi anlatabilmişimdir yoksa ben de gönlünden geçeni yapan biri olarak istediğin mesleği seçmen taraftarıyım :) insan mezun olduktan sonra hemen iş bulmak istiyor sorun ordan kaynaklanıyor inşallah istediğin mühendislik gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?