• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fen bilgisi öğretmenliği mi hemşirelik mi?

sanaragmen

hemşire adayi:))))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
15
2
88
meraba arkadaşlar ben bu sene sınava giricem çok kararsız kaldım sizce fen bilgisi öğretmenliğini mi yoksa hemşirelik mi tercih edeyim?

HEMŞİRELİK HAZIR MESLEK. KPSS Sİ VAR ÖĞRETMENLİĞİN ÖZELDE DE ŞANSINIZ ÇOK AZ

İş bulurum ben kpss ye sağlam yüklenirim ilerde atanırım diye bir düşüncen varsa hiç düşünme öğretmenlik yaz derim işimi çok sevsem de bazen keşke öğretmenlik yazsaydım demiyor değilim hemşirelikten çabuk iş bulursun ama hayatında önceliğin hep iş olur ki özel sektördeysen hayatın da zor olur.

Hemşirelik zor meslek bence nöbetleri vs tatilleri yok
Öğretmenlik öyle değil ki zorluğu mutlaka vardır ama hemşireliğe göre daha iyi bence

Öğretmenlik rahat bi meslek hemşireliğe bakıldığı zaman ama KPSS çok beter bi şey :/ o yüzden bence hemşirelik yaz derim yoksa daha okurken pişman olabilirsin çok iyi araştırmak gerek

Öğretmenlik rahat bi meslek hemşireliğe bakıldığı zaman ama KPSS çok beter bi şey :/ o yüzden bence hemşirelik yaz derim yoksa daha okurken pişman olabilirsin çok iyi araştırmak gerek
Yorimun icin cook tesekkur ederim ama bircok hemsireyle konustum ve nerdeyse hepsi cok yorulduklarini ve ogretmenligin cok daha ii bir meslek oldugunu soylediler.ben yinede sinava giricem ve guzel bi muhendislik bolumu gelirse ona gidicem cunku hemsireler anlattikca yapabilecegim bir meslek olmadigina karar verdim.

Ne demek :) evet zaten o konuda ben de hem fikirim ama okula geldikten sonra işler biraz değişiyor demek istediğim o :/ ben de tercih yaparken istediğim için, gerçekten sevdiğim için okul öncesi öğretmenliği yazdım ama bana öğretmenlik yazsam bile din k. yazmamı söyleyenler oldu ama ben sevdiğim mesleği yapmalıyım diyerek yazmadım şimdi onlar sınava girip atanıyorlar :( umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir yoksa ben de gönlünden geçeni yapan biri olarak istediğin mesleği seçmen taraftarıyım :) insan mezun olduktan sonra hemen iş bulmak istiyor sorun ordan kaynaklanıyor:KK14: inşallah istediğin mühendislik gelir :KK68:

Ne demek :) evet zaten o konuda ben de hem fikirim ama okula geldikten sonra işler biraz değişiyor demek istediğim o :/ ben de tercih yaparken istediğim için, gerçekten sevdiğim için okul öncesi öğretmenliği yazdım ama bana öğretmenlik yazsam bile din k. yazmamı söyleyenler oldu ama ben sevdiğim mesleği yapmalıyım diyerek yazmadım şimdi onlar sınava girip atanıyorlar :KK43: umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir yoksa ben de gönlünden geçeni yapan biri olarak istediğin mesleği seçmen taraftarıyım :) insan mezun olduktan sonra hemen iş bulmak istiyor sorun ordan kaynaklanıyor:KK14: inşallah istediğin mühendislik gelir :KK68:
Cok tesekkur edrim bence okul oncesi ogretmmenlogi cok guzel eger tutarsa bende o bolume gitmeyi cok isterim

Bir hemşire olarak hemşirelik. Kpssden 70 alsan atanırsın.O olmasa bile özelde işsiz kalmazsın.:KK68:

Back