• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femometer kullanan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ocean-

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
63
53
8
Arkadaşlar merhaba ovulasyon dönemini hesaplamak amacıyla bir cihaz var, adı femometer. Bu cihazı kullanan var mı acaba?

Kullanmadım ama çok merak ediyorum telefonumda uygulaması var fakat cihazından emin olamadığım için almadım o yüzden konuyu takipteyim

Ben aldım şuan kargoda ama sizin dediğiniz gibi bende çok emin değilim doğruluğu ne oranda olacak. Ben deneyimlerimi paylaşırım yine buradan. Ama Kullanan birileri çıkarsa bizi bilgilendirirlerse harika olur.

Ben aldım şuan kargoda ama sizin dediğiniz gibi bende çok emin değilim doğruluğu ne oranda olacak. Ben deneyimlerimi paylaşırım yine buradan. Ama Kullanan birileri çıkarsa bizi bilgilendirirlerse harika olur.
Baya pahalı bir cihaz umarım kesin sonuç veriyordur.

İnşaallah çıkar birileri...
Eğer hoşunuza giderse bildirir misiniz mutlaka?

Ben bu ay denicem eğer işe yarıyorsa mutlaka sizlere de buradan bilgi veririm dediğiniz gibi fiyatı biraz yüksek ama her ay ovulasyon testlerini almaktansa eğer işe yarıyorsa tabi bu aleti kullanmak maliyet olarak daha uygun geliyor. Sanırım sizlerde gebelik planlıyorsunuz umarım en yakın zamanda hepimiz güzel haberler alırız ❤️❤️😍

ilk defa duydum hemen bi bakayım aynen her ay test almaktansa bu daha iyi 3 yıldır ovu testi almaktan bıktım artık

Bugün geldi kargo gayet güzel görünüyor. İnternette araştırdım biraz kötü Bi yorumla karşılaşmadım şuana kadar her sabah uyanır uyanmaz bazal vucüt sıcaklığını ölçüyor ve bluetooth la direk telefonundaki cihaza aktarım yapıyor kullanımı çok kolay. Sizler ne zamandır gebelik düşünüyorsunuz.?

Bugün geldi kargo gayet güzel görünüyor. İnternette araştırdım biraz kötü Bi yorumla karşılaşmadım şuana kadar her sabah uyanır uyanmaz bazal vucüt sıcaklığını ölçüyor ve bluetooth la direk telefonundaki cihaza aktarım yapıyor kullanımı çok kolay. Sizler ne zamandır gebelik düşünüyorsunuz.?
Cihazı kullandın mı canım?
memnun kaldın mı

Cihaz hakkında merak ettiğim şeyler var.
Kullanıp memnun olan arkadaşlar sizden yorum bekliyorum..

Back