- 20 Mayıs 2022
- 58
- 31
- 46
- Konu Sahibi cryforlove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat a 9 gün kala erken gebelik testime bakabilirmisiniz ilk 2 dakikada çıktı test bozuk olabilirmi?
Testi yeni aldim süresi geçmemiş daha 10 sn idrara daldırdım inşallah hamileyimdirTestin bozuk olduğunu çok sanmıyorum. İlk 2 dk'da çıktıysa kuruma çizgisi değildir, dağılma falan da yok
Testi yeni aldim süresi geçmemiş daha 10 sn idrara daldırdım inşallah hamileyimdir
Çok teşekkür ederim inşallah çok uzun zamandan beri bekliyorum darısı isteyem herkese inşallahÇok büyük bir ihtimalle hamilesiniz. Şimdiden hayırlı olsun Birkaç gün daha bekleyip kan verin
Hamilesiniz benceBat a 9 gün kala erken gebelik testime bakabilirmisiniz ilk 2 dakikada çıktı test bozuk olabilirmi?
İnşallah test doğrudur bakalım hayırlısıHamilesiniz bence
İnşallah test doğrudur bakalım hayırlısı
Kan testi verseniz iyi olur aslindaİnşallah test doğrudur bakalım hayırlısı
birkaç gün bekleyip öyle test yapayım diye düşünüyorum çünkü korkuyorum negatif olmasındanKan testi verseniz iyi olur aslinda
İdrarda ciktiysa kanda hayli hayli cikar diye dusunuyorum ama. Sonucu haber verir misiniz bu arada merak ettimbirkaç gün bekleyip öyle test yapayım diye düşünüyorum çünkü korkuyorum negatif olmasından
Yaptırıp sizinle paylaşacağım inşallah kanda çıkarİdrarda ciktiysa kanda hayli hayli cikar diye dusunuyorum ama. Sonucu haber verir misiniz bu arada merak ettim
İnsallahhh cikar dua ediyorum size isminizi bilmesem de niyet ederekYaptırıp sizinle paylaşacağım inşallah kanda çıkar
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunİnsallahhh cikar dua ediyorum size isminizi bilmesem de niyet ederek
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun