Femera ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar

Melek47

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2019
7
1
36
25
Slm kızlar femera kullandım doktorum bugun çatlatma iğnesi verdi cumartesi akşam 8 de vurulması söyledi pkoluyum lütfen başına gelipte hamile kalan varsa yazsın umut olsun

Slm kızlar femera kullandım doktorum bugun çatlatma iğnesi verdi cumartesi akşam 8 de vurulması söyledi pkoluyum lütfen başına gelipte hamile kalan varsa yazsın umut olsun
Ben bu ay kullandım ama yumurta larda gelişme olmadı bende de pko var inşallah seninki tutar

İnş seninkide bidaki denemede tutar benm biri 18 mm biri de 16 mm sağ ve solda 2 tane oluşmuş ama yeterli olurmu bilemiyorum
18 olunca yaparım iğneyi dedi doktor 2 tane gelişmekte olan yumurtam vardı ama en son gittiğimde ikisi de görünmüyor dedi ortadan kayboldu resmen pazrtsi gittim 1 tane vardı sadece 6 mm öbür aya kaldı iğneyi de almıştım oysaki ayrıca sağ tüpte kapalı bende

Bende yenı başladımcanm femera güzel ılacmıs

Hsgde açılmadımı tüp bide Ne kadardır bebek istiyorsunuz

Bende yenı başladımcanm femera güzel ılacmıs
Evet öyle diyorlar ben daha önce 2 kere kullandım bikere de klomen kullandım iğnesiz ilk defa iğneyle kullanıcam oyüzden merak ediyorum ikisini kullanıp kalan olmuşmudur diye umarım sende bu ay olumlu sonuç alırsın cnm

Insallh canım gelır ınsallh hepımızın bebısı

Ben şiddetli pko var

Canım oldu 7+2 haftalık umarım duyarsın kalp atışını allahım ol diyince oluyor bende çok korkmuştum duyarmıyım diye 6+2 de duyduk sende duyarsın stres ypma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…