Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu ay kullandım ama yumurta larda gelişme olmadı bende de pko var inşallah seninki tutarSlm kızlar femera kullandım doktorum bugun çatlatma iğnesi verdi cumartesi akşam 8 de vurulması söyledi pkoluyum lütfen başına gelipte hamile kalan varsa yazsın umut olsun
İnş seninkide bidaki denemede tutar benm biri 18 mm biri de 16 mm sağ ve solda 2 tane oluşmuş ama yeterli olurmu bilemiyorumBen bu ay kullandım ama yumurta larda gelişme olmadı bende de pko var inşallah seninki tutar
18 olunca yaparım iğneyi dedi doktor 2 tane gelişmekte olan yumurtam vardı ama en son gittiğimde ikisi de görünmüyor dedi ortadan kayboldu resmen pazrtsi gittim 1 tane vardı sadece 6 mm öbür aya kaldı iğneyi de almıştım oysaki ayrıca sağ tüpte kapalı bendeİnş seninkide bidaki denemede tutar benm biri 18 mm biri de 16 mm sağ ve solda 2 tane oluşmuş ama yeterli olurmu bilemiyorum
Bende yenı başladımcanm femera güzel ılacmısSlm kızlar femera kullandım doktorum bugun çatlatma iğnesi verdi cumartesi akşam 8 de vurulması söyledi pkoluyum lütfen başına gelipte hamile kalan varsa yazsın umut olsun
Hsgde açılmadımı tüp bide Ne kadardır bebek istiyorsunuz18 olunca yaparım iğneyi dedi doktor 2 tane gelişmekte olan yumurtam vardı ama en son gittiğimde ikisi de görünmüyor dedi ortadan kayboldu resmen pazrtsi gittim 1 tane vardı sadece 6 mm öbür aya kaldı iğneyi de almıştım oysaki ayrıca sağ tüpte kapalı bende![]()
Evet öyle diyorlar ben daha önce 2 kere kullandım bikere de klomen kullandım iğnesiz ilk defa iğneyle kullanıcam oyüzden merak ediyorum ikisini kullanıp kalan olmuşmudur diye umarım sende bu ay olumlu sonuç alırsın cnmBende yenı başladımcanm femera güzel ılacmıs
Insallh canım gelır ınsallh hepımızın bebısıEvet öyle diyorlar ben daha önce 2 kere kullandım bikere de klomen kullandım iğnesiz ilk defa iğneyle kullanıcam oyüzden merak ediyorum ikisini kullanıp kalan olmuşmudur diye umarım sende bu ay olumlu sonuç alırsın cnm![]()
İnşallah çok aminInsallh canım gelır ınsallh hepımızın bebısı♥
Yok cnım açılmadı 1.5 senedirHsgde açılmadımı tüp bide Ne kadardır bebek istiyorsunuz
İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine ve isteyen herkes tatsın bu duyguyuYok cnım açılmadı 1.5 senedir
Aminn cnm inşallahİnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine ve isteyen herkes tatsın bu duyguyu![]()
Ben şiddetli pko varSlm kızlar femera kullandım doktorum bugun çatlatma iğnesi verdi cumartesi akşam 8 de vurulması söyledi pkoluyum lütfen başına gelipte hamile kalan varsa yazsın umut olsun
Slm kızlar femera kullandım doktorum bugun çatlatma iğnesi verdi cumartesi akşam 8 de vurulması söyledi pkoluyum lütfen başına gelipte hamile kalan varsa yazsın umut olsun
Slm kızlar femera kullandım doktorum bugun çatlatma iğnesi verdi cumartesi akşam 8 de vurulması söyledi pkoluyum lütfen başına gelipte hamile kalan varsa yazsın umut olsun
[/QUOTpko var ben de femara ve çatlatma iğnesi kullandım ikinci kullanışım da hamile kaldım bir benim şiddetli polikistik overdi adet göremiyordum ama yumurtam üç taneydi Allah da nasip etti oldu kese göründü ama içinde bebek var yok bilmiyorumpazartesi kalp atışı duymayı planlıyor inş öyle olur