• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femera ovitrelle

Duygu Aktas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
12
3
1
27
Femera+ovitrelle
Merhabalar bugün iğneyi kullandığım günle beraber 11.gunum kanda gebelik için test verdim öğlen 1.51 çıktı henüz regli olmadım sizce değer yükselir mi yada geç döllenme olabilir mi :(

Femera+ovitrelle
Merhabalar bugün iğneyi kullandığım günle beraber 11.gunum kanda gebelik için test verdim öğlen 1.51 çıktı henüz regli olmadım sizce değer yükselir mi yada geç döllenme olabilir mi :KK43:
Canım Allah bilir tabi ama geç döllenme mümkün olmuyor diye biliyorum çünkü çatlatma iğnesi ve ilacı yumurta gelişsin çatlasın diye o günleri doktor saatle söylüyor oluyorsa o günler oluyor olmazsa öbür aya .. ama inşallah yanılıyorumdur 15 günden sonra net öğrenilir diye biliyorum ama olsa yine 5 den yukarı çıkar diye düşünüyorum 🙏🏻

Doğrudur ben 11 gündür uyuyamıyorum meraktan bugünde yaptım ama 1.51 i görünce çok üzüldüm 1.5 senedir evliyiz hiç korunmadigimiz halde olmuyor polikistik over var ama rahim filmim temiz çıktı çok istiyoruz 😒

Doğrudur ben 11 gündür uyuyamıyorum meraktan bugünde yaptım ama 1.51 i görünce çok üzüldüm 1.5 senedir evliyiz hiç korunmadigimiz halde olmuyor polikistik over var ama rahim filmim temiz çıktı çok istiyoruz 😒
Merhaba ilk kutu femaramıydı acaba. Bende internetten çok araştırdım bu femera ilk kutuda pek etkili olmuyor bendede sizin gibi 3.60 çıktı sonra 1.9 a düştü gebelik yoktu ki normalde ovitrelleden sonra 14. Gün adet olmam gerekirken 20. Gün oldum. Ama 2. Kutuda Rabbim nasip etti. Bugün doktorumda söyledi ilk kutu değil ama 2. 3. Kutu daha etkili oluyor dedi ilk kutu hazırlıyo gibi düşün. Bende polikistik overliyim geri kalan herşeyimiz temiz. Bu arada ben ileri pcos luyum ya ilaçla adet oluyorum yada 6-7 ayda bir

Merhaba ilk kutu femaramıydı acaba. Bende internetten çok araştırdım bu femera ilk kutuda pek etkili olmuyor bendede sizin gibi 3.60 çıktı sonra 1.9 a düştü gebelik yoktu ki normalde ovitrelleden sonra 14. Gün adet olmam gerekirken 20. Gün oldum. Ama 2. Kutuda Rabbim nasip etti. Bugün doktorumda söyledi ilk kutu değil ama 2. 3. Kutu daha etkili oluyor dedi ilk kutu hazırlıyo gibi düşün. Bende polikistik overliyim geri kalan herşeyimiz temiz. Bu arada ben ileri pcos luyum ya ilaçla adet oluyorum yada 6-7 ayda bir

Bende ileri derece polikistik over var aynı şekilde adetim çok düzensiz daha önce sadece iki ay femera kullandım bu ay ekstra çatlatma iğnesi verdi ovitrelle ama 11.gun yaptım 1.51 çıktı doktoruma sordum erken yapmışsın diyo 14 gün sonra yapman gerekiyor diyorda ama 1.51 den nasıl yukselicek ki 😒

Bende ileri derece polikistik over var aynı şekilde adetim çok düzensiz daha önce sadece iki ay femera kullandım bu ay ekstra çatlatma iğnesi verdi ovitrelle ama 11.gun yaptım 1.51 çıktı doktoruma sordum erken yapmışsın diyo 14 gün sonra yapman gerekiyor diyorda ama 1.51 den nasıl yukselicek ki 😒
Bnm bir arkadaşım hamileliğini 1.20 betayla öğrendi normal hamilelikti ama sürekli yaptırdı sürekli arttı şimdi oğlu bir yaşında. Siz yine gününüzü bekleyin doktorunuz doğru söylüyor. Birde şöyle birşey okumuştum beta 12. Güne kadar sıfırlanıyor sonra 12. Gün itibariyle artıyor diyorlar benim ovitrellenin 19. Günü yüksek çıktı mesela betam

23 yaşındayım ama 1.5 sene olunca insan üzülüyor
Ben 8 yıllık evliyim 32 yaşındayım daha önce 2 kere tüp bebek yaptım 2 side düşükle sonuçlandı 20 kilo aldım 7 ay içinde neler neler yaşadım. Allah büyük tam eşimle boşanma aşamasına geldiğimizde Allah nasip etti. Daha yaşınızda çok küçük Allah nasip eder inşAllah

Bnm bir arkadaşım hamileliğini 1.20 betayla öğrendi normal hamilelikti ama sürekli yaptırdı sürekli arttı şimdi oğlu bir yaşında. Siz yine gününüzü bekleyin doktorunuz doğru söylüyor. Birde şöyle birşey okumuştum beta 12. Güne kadar sıfırlanıyor sonra 12. Gün itibariyle artıyor diyorlar benim ovitrellenin 19. Günü yüksek çıktı mesela betam

Birşey sormak istiyorum arkadaşınız 1.20 ile nasıl öğrendi tedavi görüyor muydu

Birşey sormak istiyorum arkadaşınız 1.20 ile nasıl öğrendi tedavi görüyor muydu
Hayır o hastanede çalışıyordu hergün kan tahlili yaptırıodu kendine bir düşüğü vardı erken öğrenmesi gerekiyordu çünkü hatta arkadaşları yok falan demişler ama o inatla kan vermeye devam etti sürekli katlandı değeri

Canim hcg herkeste ayni cikmiyor yani suanlik negatif gorunuyor ama sen reglinden sonra bi daha kan testini tekrarla

Back
X