Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba , ben bugun Femaraya başladım inşallah bu ay hayırlı haberler alırızsanırım femera kullanan yok bu ay
Hadi inşallahMerhaba , ben bugun Femaraya başladım inşallah bu ay hayırlı haberler alırız
Aminnnn ben geçtiğimiz 2 ay klomen ve duphaston kullandım ama sonuç alamadık neyse ki çok şükür klomen kiste de donusmemis o yüzden ara vermeden bu ay Femarayla devam ediyoruzMerhaba bende adetimin 3. Günü femara kullandım ayriyeten ovitrelle çatlama iğnesi oldum bugun iğnenin 10. Günü 8. Gün testte pozitifi gördüm 9. Gün silikleşti negatife döndü 14. Gün test yapmayı düşünüyorum rabbim kimsenın kucağını boş bırakmasın
Hadi insallah burdan birbirimize hayırlı haberler vericez Allah’ın izni ileAminnnn ben geçtiğimiz 2 ay klomen ve duphaston kullandım ama sonuç alamadık neyse ki çok şükür klomen kiste de donusmemis o yüzden ara vermeden bu ay Femarayla devam ediyoruz
Femara + Prednol + Ecopirin olarak kullanıyorum bu ay da bakalım neler olacak
Aminn inşallahMerhaba bende adetimin 3. Günü femara kullandım ayriyeten ovitrelle çatlama iğnesi oldum bugun iğnenin 10. Günü 8. Gün testte pozitifi gördüm 9. Gün silikleşti negatife döndü 14. Gün test yapmayı düşünüyorum rabbim kimsenın kucağını boş bırakmasın
Merhaba naptınız sonuç bellimiMerhaba bende adetimin 3. Günü femara kullandım ayriyeten ovitrelle çatlama iğnesi oldum bugun iğnenin 10. Günü 8. Gün testte pozitifi gördüm 9. Gün silikleşti negatife döndü 14. Gün test yapmayı düşünüyorum rabbim kimsenın kucağını boş bırakmasın
merhaba yumurta takibini yapacak yumurtan büyümüşse çatlatma iğnesi veriyor duruma göre yada kendi çatlarsa iğne vurmayadabiliyor gün aşırı ilişki istenio ve 14 gün sonra test güzel haberlerle inşMerhaba bende yeni evliyim ve pkoluyum.Bugün reglimin 3.günü ve femeraya başladım,5 gün kullanıcam ve 23 ünde kontrole çağırdı doktor süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Merhaba bugun 15. Gün dün yaptım test kendimin bile zor göreceği bir çizgi vardı bugun yaptım hiç birsey yok tutmadı sanırımMerhaba naptınız sonuç bellimi
15 gün adet oluyorsun yazmışlar hep benim adet günüm dündü olmadım hala iğne geciktiriyor malesef zaman atıyor bu şekilde de sizin adet gününüz ne zamanMerhaba bugun 15. Gün dün yaptım test kendimin bile zor göreceği bir çizgi vardı bugun yaptım hiç birsey yok tutmadı sanırım
Uygulamaya göre 6 gün var genelde hep 2 gün önce oluyorum 4 gün diyelim15 gün adet oluyorsun yazmışlar hep benim adet günüm dündü olmadım hala iğne geciktiriyor malesef zaman atıyor bu şekilde de sizin adet gününüz ne zaman
Benimde 16 gün canim 13 de kan verdim 0.16 çıktı hala adet olmadım insallah ikimizde olmayiz❤Merhaba bugun 15. Gün dün yaptım test kendimin bile zor göreceği bir çizgi vardı bugun yaptım hiç birsey yok tutmadı sanırım
Ay insallah ya benim test 11. Dakika yine ikinci çizgiyi gösterdi şimdi beynimle oynuyor sanırımBenimde 16 gün canim 13 de kan verdim 0.16 çıktı hala adet olmadım insallah ikimizde olmayiz❤
Ay kiz hadi inşallah güzel haberin gelsin❤❤Cumaya kadar bekle olmazsan kan ver kuzum hamileyim diye geri gelll❤❤❤Ay insallah ya benim test 11. Dakika yine ikinci çizgiyi gösterdi şimdi beynimle oynuyor sanırım
Ay insallah Allahım sen bak yüzüme rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenın kucağını boş bırakmasın cidden psikolojim bozuldu eger olmazsa kadın doğumdan vazgeçip psikoloğa gidicemAy kiz hadi inşallah güzel haberin gelsin❤❤Cumaya kadar bekle olmazsan kan ver kuzum hamileyim diye geri gelll❤❤❤
kanda çıkar artık yarın kan verebilirsinizUygulamaya göre 6 gün var genelde hep 2 gün önce oluyorum 4 gün diyelim
aynı gün iğne olmuşuz o zaman ben kan vermedim ama erken gebelik testi yaptım negatif regl bekliyorum bakalımBenimde 16 gün canim 13 de kan verdim 0.16 çıktı hala adet olmadım insallah ikimizde olmayiz❤