Femera kullananlar destek lütfen

betoul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
220
106
38
33
Arkadaşlar merhaba Femera kullanan var mı aranızda. Bu gün doktorum yeni bir ilaç yazdı bana Femera eşliğinde Çatlatma iğnesi kullanılacak acaba bilgisi olan varsa yardım bekliyorum :)

Hanımlar kimse kullanmadı mı yaa lütfen destek verin hiç mi bilginiz yok :-(

canım ben kullandım bu ay. femarayı 4 tane yumurtam oldu.. dr en iyisi bu dedi. ama ben bu ay hamile kalamadm.. sanırım tekrar kullacağım. henüz regly de olamadım.. inşallah hamile kalırsın bu ay canım. sormak istediğin bişey varsa çekinmeden sorabilirsin.

canım bende klomen kullandım 5 kere ama 1 kere büyüdüler , sonra femaranın muadili olan letuyu kullanıyorum 2 aydır ama sonuç yine olumsuz ,doktorum iğne dedi ,bakalım hayırlısı

Kızlar çok sağolun yaa bende Femera aldım eczacı Femera ya eşdeğer bi ilaç daha var dedi femara 120 tl o ilaç 40 tl dedi ben Femera aldım yine. Güvenemedim yaa doktorum da bu ilacı yazmıştı. İnşallah güzel sonuç alırız. Bende ilk başlangıçta Dupbaston 3 ay kullandım klomen kullandm hatta klomen yumurtalıkları büyüttü fakat 3 ay kullamdm klomen bende over kisti yaptı doktorum da kist yaptığını ve o kistin büyüttüğünü söylemedi özel bi doktOra tavsiye üzerine gittim ve doktorum kisti büyüttüğü için şimdiki doktorum klomen yerine Femera verdi.

2 yıllık evliyim ilk yıl hiç doktora gitmedim bir yıldır da doktorlardan çıkmıyorum en azından 15 günde bir doktordayım diyebilirim. :-(

2 yıllık evliyim ilk yıl hiç doktora gitmedim bir yıldır da doktorlardan çıkmıyorum en azından 15 günde bir doktordayım diyebilirim. :-(
canım ben bu ay regly olmadım test yaptım hem kan testi hemde idrar (eczaneden alınan) 2sinde de negatif. bu gün dr aradım, dr da perşembeye kadar bekle dedi. hayırlısı bakalım...

Canım arkadaşım inşallah hayırlı haberler alırı

Canım arkadaşım inşallah hayırlı haberler alırı

Kizlar bnde bu ay femera ve catlatma ignesi vuruldum 4 yumurtam olusmustu 15 gun idrar testim negatif bugun 18 gunum ve adetime 3 gun var hala bi umut varmi 3 senedir ugrasiyorum

Kizlar bnde bu ay femera ve catlatma ignesi vuruldum 4 yumurtam olusmustu 15 gun idrar testim negatif bugun 18 gunum ve adetime 3 gun var hala bi umut varmi 3 senedir ugrasiyorum

Maşşallahhh canım bende bu ay kullandm femara 2 yumurtam gelişmişti 29. Günümdeyim adet olmadm hala biraz daha mı beklesem diye kararsızım bir yanımda kalk şimdi kan testi yaptır diyor valla

Rabbim hayirlisini versin ama ben malesef catlatma ignemin 18 gunu hastalandim pek umudumda kalmadi artik zaten

Hanımlar bu doğru olabilir mi sizcede yani hamile miyim? Kan değerim de 133 çıktı

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-06-11-48-33.png
    548,3 KB · Görüntüleme: 135
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…