Merhaba arkadaşlar ilk defa femera kullanıyorum pko luyum o yüzden gebe kalamadım yumurta gelişmesi için doktor femera verdi aynı zamanda folikasit ve d vitamini kullanıyorum adetim gecikti femra kullanıp adeti düzensiz olan var mı yoksa femera içen adeti zamanında mı geliyo gebelik testi yapıyorum negatif doktorda birkaç gün daha bekle olmazsan kanda bakalım dedi yani femera kullananın adeti düzenli gelir mi yoksa bende mi sorun var
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Femera kullanan bi bakabilir mi
- Konu Sahibi Angel2609
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
canım bende hep 28 günde 1 aşırı düzenli adet olan pcolardanım femera kullanırken adetlerim 30 günde bir oluyordu heralde biraz geç yumurtlama olduğu içinMerhaba arkadaşlar ilk defa femera kullanıyorum pko luyum o yüzden gebe kalamadım yumurta gelişmesi için doktor femera verdi aynı zamanda folikasit ve d vitamini kullanıyorum adetim gecikti femra kullanıp adeti düzensiz olan var mı yoksa femera içen adeti zamanında mı geliyo gebelik testi yapıyorum negatif doktorda birkaç gün daha bekle olmazsan kanda bakalım dedi yani femera kullananın adeti düzenli gelir mi yoksa bende mi sorun var
Bugün 34 gün oldu hayla gelmedi
bugün 34 gün oldu adet olmadım normal mi canımcanım bende hep 28 günde 1 aşırı düzenli adet olan pcolardanım femera kullanırken adetlerim 30 günde bir oluyordu heralde biraz geç yumurtlama olduğu için
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
Canım bekle biraz femera geç yumurtlatıyor inşallah geç döllenme olmuştur bebişin gelirBugün 34 gün oldu hayla gelmedi
bugün 34 gün oldu adet olmadım normal mi canım
Anladım canım ilk defa kullandığım için bilmiyordum teşekkür ederim ama 1 haftadır sanki adet olacakmışım gibi his var sürekli lavaboya gidiyorum ama bişey yok karnım şiş göğüsler şiş ve acıyo artık bebiş yoksa adet olsamda rahatlasam artık yaCanım bekle biraz femera geç yumurtlatıyor inşallah geç döllenme olmuştur bebişin gelir
Aslında bende takip yapmıştım benimde zamanında yumurtlama oldu doktor 14 ünde test yap dedi ama çıkmadı 2 3 gün sonra kanda bakalım dedi yarına kadar olmazsam yarın giderim kanda bakarım bide senin adetlerinde düzensizmiydiBen de pkoluyum. Yumurtlama olduğu gibi 14 gün sonra adetimi oldum. 3 kere kullanmıştım. Günü günüme oldum yani
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
canım sen bugün kan ver iyisi mi ?Anladım canım ilk defa kullandığım için bilmiyordum teşekkür ederim ama 1 haftadır sanki adet olacakmışım gibi his var sürekli lavaboya gidiyorum ama bişey yok karnım şiş göğüsler şiş ve acıyo artık bebiş yoksa adet olsamda rahatlasam artık ya
Ya inanmıyorum tam konuyu açtım lavaboya gittim olmuşum adet birdahaki aya artıkcanım sen bugün kan ver iyisi mi ?
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
Muhtelemen dediğim gibi yumurtlama geç olduğu için geciktin diğer ay toplanır inşallah üzülme canımYa inanmıyorum tam konuyu açtım lavaboya gittim olmuşum adet birdahaki aya artık
İnşallah canım sen sonuç aldın mı femeradanMuhtelemen dediğim gibi yumurtlama geç olduğu için geciktin diğer ay toplanır inşallah üzülme canım
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
canım o zaman eşim ısrarla test yapmamıştı kullandım 3 ay sonra artık büyük tartışmanın ardından eşim test yaptı ve ileri hız 0 çıktı şuan onu halletmeye çalışıyoruzİnşallah canım sen sonuç aldın mı femeradan
Benim eşimdede öyle sorun vardı 2 ay vitamin kullandı fiyatı pahalıydı baya ama çok düzelmemişti bidaha ameliyat olducanım o zaman eşim ısrarla test yapmamıştı kullandım 3 ay sonra artık büyük tartışmanın ardından eşim test yaptı ve ileri hız 0 çıktı şuan onu halletmeye çalışıyoruz
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun aşılama düşünmüyormusunBenim eşimdede öyle sorun vardı 2 ay vitamin kullandı fiyatı pahalıydı baya ama çok düzelmemişti bidaha ameliyat oldu
Amin canım ilk önce 3 ay femera dedi doktor sonraki aşama aşılama dedi en sok tüp bebek bakalım ama femera kullanırken çatlatma iğnesi söylemedi genelde okuduklarımda çatlatma iğneside vuruluyolar sen vurulmuşmuydunbakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun aşılama düşünmüyormusun
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
yumurtalarım kendi çatladı çatlattı yani femera ama çatlatma iğnesi olanlaarda var bu senin durumuna bağlıAmin canım ilk önce 3 ay femera dedi doktor sonraki aşama aşılama dedi en sok tüp bebek bakalım ama femera kullanırken çatlatma iğnesi söylemedi genelde okuduklarımda çatlatma iğneside vuruluyolar sen vurulmuşmuydun
Hakkımızda hayırlı olsun inşallah banada vermedi iğneyi 2 ay daha kullanim bakalım femerayıyumurtalarım kendi çatladı çatlattı yani femera ama çatlatma iğnesi olanlaarda var bu senin durumuna bağlı
- 28 Nisan 2021
- 297
- 102
- 18
- 26
Canım bende femera ve folikasit kullanıyorum cumartesi kontrol olacak yani 1 haftalık kullanacam
Merhaba arkadaşlar ilk defa femera kullanıyorum pko luyum o yüzden gebe kalamadım yumurta gelişmesi için doktor femera verdi aynı zamanda folikasit ve d vitamini kullanıyorum adetim gecikti femra kullanıp adeti düzensiz olan var mı yoksa femera içen adeti zamanında mı geliyo gebelik testi yapıyorum negatif doktorda birkaç gün daha bekle olmazsan kanda bakalım dedi yani femera kullananın adeti düzenli gelir mi yoksa bende mi sorun v
İlk defa mı kullanıyorsunuzCanım bende femera ve folikasit kullanıyorum cumartesi kontrol olacak yani 1 haftalık kullanacam