Femera kendi başına kullananlar var mı ?

Aysegl34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
123
9
26
Pcos hastasıyım
Düzensiz adet görüyorum hapla oluyorum diyebilirim sadece
Bir kere klomen bir kere femera tedavisi gördüm çatlatma iğnesi vuruldum tutmadı doktor kontrolündeydi bunlar
Bı kaç ay ara verip bu ay kendim kullandım femarayi doktorun önceki söylediği şekilde
Bu ay birden hiç kendiliginden adet olmayan ben 21 günde adet oldum hemde çok oldum böyle aşırı kanamam var neden sizce doktora gitmeli miyim

Bunu ben de düşündüm ilaçla büyüsün ama iğne yapmayım kendi kendine çatlar diye (sırf doktora gitmemek için) ama yapmadım cesaret edemedim büyüyüp çatlamazsa kiste dönüşebilir diye. Keşke kullanmasaydınız siz de kafanıza göre
Adetle ilgili bi bilgim yok malesef

Ben aylarca klomen ve femara doktor kontrolü olmadan kullandım kontrol altında da kullandım. Doktor izini olaraktan kontrolsüz kullandım yanlış anlaşılma olmasın. Çatlatma da 3 kez denedim. Çok kanaman varsa doktora gidin ultrason çeksin Altan ama bu hormon ilaçları böyle yapabiliyor inositol kullan yumurtaları kaliteleştirip geliştiriyor femara veya klomenle birlikte daha etkili olabilir

Peki bir sonuç aldınız mı ben şimdi tekrar kullanmak istiyorum da femarayı bı sıkıntı olur mu diyede korkuyorum
İnositol da kullanıyorum ama düzenli kullanamiyorum

Öyle bir ihtimal var mı adet olunca kist olmamıştır diye sevindim ben hatta şimdi tekrar kullanayım diyorum ama bilmiyorum

merhaba kizlar, ben de ayni noktadayim. Klomenle doktor kontorulunde hamile kalmistim fakat dusukle sonuclandi.
Doktorum yurtdisina gidecegimi biliyordu ve bana 6 ay boyunca hamile kalana kadar 1 ay kullan 1 ay ara ver sonra tekrar basla demisti. Teknik olarak kontrol edemeyecekti beni zaten o yuzden acaba klomen denesem mi, dusukten sonra nihayet regl de oldum. Siz ne diyorsunuz?

Kullanmaaaa kist yaparsa uğraşırsın pisman olursun.

Merhaba bana da doktorum aynısını yaptı 3 yıl önce bende yurtdışında yaşıyorum ve kontrolsüz bana bu ilacı kullandırttı hiç kaliteli bir ilaç değil ve pko varsa bu ilaçla zorlamayın derim. 6 yıllık evliyim pek tecrübe etmeye vaktim oldu çeşitli ilaçlarla bu ilaçların çoğu zaman kaybı özellikle klomen .

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Onerebileceginiz bir takviye gibi birsey var mi yumurtlama icin o zaman?

Ben klomenden memnun kaldim aslinda, onun sayesinde hamile kaldim. Tek sorunum kendi basima yumurtlayamamam, klomen destekleyince ovulasyonu, ovulasyon testleriyle de tam ovulasyon gunumu bulup klomenden en iyi sekilde yararlandim.
Ama simdi dusukten sonra doktor kontrolu olmadan baslamak risk almaya deger mi tekrar bilemedim :/

Evet yumurtlama için sana en güzel tavsiyem inositol kullanmak bu yumurta kalitesini arttıran bir takviye ve çok faydası var eğer sen hamile kaldıysan önceden düşükte olsa çok geçmiş olsun bu arada bu takviye de sana yumurtlama da oldukça fayda sağlayabilir Nerde yaşıyorsun ? Almanya daysan sana link yollayabilirim internetten almıştım bende çok faydasını gördüm

Kanamaniz olduysa yumurtlamaniz olmuş catlamis sonrasinda adet görmüşsünüz. Ama tekrar kullanmaya baslamadan once ultrasyon yaptirmalisiniz cunku ornek veriyorum iki yumurtaniz gelismis biri catlamis biri kiste donmuste olabilir (kesin demiyorum ihtimal dahili) benim doktorum bana biraz uzakta ilk femara kullandim gebelik olmadi adet gorucne doktora yazdim hocam gelmeden femaraya baslayim mi diye kabul etmedi, ultrasonda bakmam lazim rahim ici temizmi kist olusmus mu diye dedi beni cagirdi muayne etti sonra femaraya ikinci kere basladik. Kontrol olmadan baslamamanizi tavsiye ederim

Cok cok tesekkur ederim

Maalesef Kanada'dayim Almanya'da degil.

Tavsiyen icin coook tesekkur ederim aslinda ben de duydum inositol'u, myo & d-chiro inositol karisik aldim, bilmiyorum cok farki var mi sirf inositol almaktan, wholesome story diye bir marka amazondan , ama denemeye cesaret edemiyordum :) nasil kullanacagim regl ilk gun itibariyle mi?

cok tesekkur ederim

Ah olsun Kanada dan da alabilirsiniz ben ismini yazayım burdan Amazon’da almıştım markası Effective nature inositol tablet olanı almıştım toz olarak da var ama tablet daha etkili olduğunu düşünüyorum ben. Siz elindekinizi bitirin sonra isterseniz benim kullandığımdan da denersiniz hatta yorumları okursunuz ordan alanların gerçekten güzel

Bu arada hemen başlayın vitamin oldığu için anca etki eder ve adetken yumurtalar olgunlaşmaya başlar öncesinde almak faydalı olur hiç kesmeyin hamile kalana kadar için zararı yok zaten

Ne kadar tesekkur etsem az, hemen simdi yuvarladim inositolumu klomen karanlik yolundan cikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…