- 28 Ocak 2020
- 165
- 439
- 18
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canim buyuk ihtimalle pzartesi sali istedigimiz boyut olacak dediBende femara kullandım sonra catlatma iğnesiyle ocakta hamile kaldım darısı sana inşallah![]()
Benimki tam 14.günü vurundum 18 yada 20 ml diİnsallah canim buyuk ihtimalle pzartesi sali istedigimiz boyut olacak dediseninki kacin gun kac mm di
İgneyi kac mmde vurundun
Pzrtesi 15.gun olcak benimde ins saglikli buyurBenimki tam 14.günü vurundum 18 yada 20 ml di![]()
Inş ben 1 buçuk sene istedim bu seneye nasip oldu herşeyin hayırlısıPzrtesi 15.gun olcak benimde ins saglikli buyur
İns canim bende nisan ayinda kurtaj oldum ve hala yeniden hamile kalamadimInş ben 1 buçuk sene istedim bu seneye nasip oldu herşeyin hayırlısıumarım güzel haberler alırsın
Merhabalar bende ağustosta oldum benim kürtaj hikayem oldukça kötü. Siz kontrole gittiniz mi bu surecteİns canim bende nisan ayinda kurtaj oldum ve hala yeniden hamile kalamadim
Yani daha dogrusu nedne kalamadiginizi. Allah hayirlisiyla nasip eder inşallah. Yumurtlamamışsa sağlıkla ilerler inşallah.guzel haberlerinizi duyarız burda.Merhabalar bende ağustosta oldum benim kürtaj hikayem oldukça kötü. Siz kontrole gittiniz mi bu surecte
Gittim sukur sorunum olmadi kurtajla alakaliMerhabalar bende ağustosta oldum benim kürtaj hikayem oldukça kötü. Siz kontrole gittiniz mi bu surecte
Stres. Baska bisey demiyolarYani daha dogrusu nedne kalamadiginizi. Allah hayirlisiyla nasip eder inşallah. Yumurtlamamışsa sağlıkla ilerler inşallah.guzel haberlerinizi duyarız burda.
Bende de çok stres var . Arti rahmimde delik var.kurtaj sirasinda hem pansuman unutuldu hem de rahmimi delmişler. Enfeksiyonla ugrastim ayni zamanda onlar yuzunden.Ağustostan beri iyileşmeyi bekliyorum. Rahat olun .Bunu anlattım sizinki en azından sorunsuz geçmiş. Inşallah yumurtlamaniz saglikla ilerler .. Allah nasip eder inşallah tez vakitteStres. Baska bisey demiyolar