• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık FEMERA HAPİ KULLANANLAR VEYA KULLANACAKLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tugce6838

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
165
439
18
27
Merahba kizlar oncelikle allahim isteyen herkese nasip etsin insallah. Ben 1.5ylik evliyim nisan ayinda 1kurtaj gecirdim ve bu ay yumurta takibinyapacagiz. bugn adetin 2.gunu az azda olsa gelio 5.gun femerata baslayacagim kullananlar bilgi verebilirmi nelere sikkat etmem lazim gelisme icin neler yapmam lazim ve olumlunsonuc alanlar ilkkez kullanicamda ? :KK200: :dua: :KK42:

Biraz geç bir cevap ama belli başka merak eden arkadaşlara yardımcı olur.
Ben 8 aylık evliyim iki ay doğum kontrol hapı kullandım ve yan etkisinden dolayı bıraktım, bırakınca adetlerim düzensizleşti, ve hamile kalamadım, doktora gittiğimde yumurtamın çatlamadığını ve kiste döndüğünü söyledi, duphaston verdi bir ay kullandım, o ay bebek olmadı, sonra bursa'da çok ünlü başka bir doktora gittim femera verdi adetin beşinci günü başladım beş gün sabah akşam kullandım ve 14.günü yumurtam çatlamış ve o gün döllenmeyi hissettim ben kasığım da pıt pıt damar atıyor sanki adete 4 gün kala yerleşme kanaması yaşadım ve beta hcg yaptırdım 94 çıktı adet günü yaptırdım 834 çıktı yani çok etkili bir ilaçmış test etmiş olduk, Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah 😊umarım sizi aydınlatabilmişimdir.

Back