3. Ayına girdim 1 ay klomen çatlatma ignesi kullandım hamile kalmadım 2. Ay femera çatlatma ignesi + fitil olarak Progestan kullandım yine hamile kalmadım bu ay yeniden 3 Şubatta femera kullanmaya başladım bugün ikinci günüm siz femera çatlatma iğnenizin kaçıncı ayında hamile kaldınız ve neler yaptınız bu ay He yapmalıyım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Femera + çatlatma ignesi kullanıp hamile kalanlar
- Konu Sahibi blkbs
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 83
- 32
Henüz erken sizin için ben 4. Yılı bitirdiğim ay kaldım. Bi 3 ay daha bekleyin yine olmazsa eşiniz Bi sperm testi versin sizde Bi rahim filmi çektirin kafanız rahat etsin3. Ayına girdim 1 ay klomen çatlatma ignesi kullandım hamile kalmadım 2. Ay femera çatlatma ignesi + fitil olarak Progestan kullandım yine hamile kalmadım bu ay yeniden 3 Şubatta femera kullanmaya başladım bugün ikinci günüm siz femera çatlatma iğnenizin kaçıncı ayında hamile kaldınız ve neler yaptınız bu ay He yapmalıyım
Bir yıldır evliyim bende daha önce düşük yaptım bir yıl önce sizde kullandınız mı çatşatma ignesiHenüz erken sizin için ben 4. Yılı bitirdiğim ay kaldım. Bi 3 ay daha bekleyin yine olmazsa eşiniz Bi sperm testi versin sizde Bi rahim filmi çektirin kafanız rahat etsin
- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 83
- 32
Evet kullandım ama benimki tutmamıştı. Fakat sadece klomen kullanıp hamile kalan arkadaşlarım varBir yıldır evliyim bende daha önce düşük yaptım bir yıl önce sizde kullandınız mı çatşatma ignesi
- 6 Eylül 2020
- 202
- 450
- 23
Şuan bire bir ayni aydayiz benim de 3. ayım olucak pazartesi iğne vurdum dün yumurtam çatladı (Dr kontrolü) insuli n direncim var diğer testlerim iyi çıktı şükür bu işler sabırla ilerliyor inşallah bu ay son tedaviler olur bizim için ve isteyen herkes için3. Ayına girdim 1 ay klomen çatlatma ignesi kullandım hamile kalmadım 2. Ay femera çatlatma ignesi + fitil olarak Progestan kullandım yine hamile kalmadım bu ay yeniden 3 Şubatta femera kullanmaya başladım bugün ikinci günüm siz femera çatlatma iğnenizin kaçıncı ayında hamile kaldınız ve neler yaptınız bu ay He yapmalıyım
İnşallah her ay bir ımutla bekliyoruz stresliydim geçen ay inşallah bu ay stresli olmam ve tutarŞuan bire bir ayni aydayiz benim de 3. ayım olucak pazartesi iğne vurdum dün yumurtam çatladı (Dr kontrolü) insuli n direncim var diğer testlerim iyi çıktı şükür bu işler sabırla ilerliyor inşallah bu ay son tedaviler olur bizim için ve isteyen herkes için
Bende de klomen işe yaramadı geçen ay bu ay femara+çatlatma iğnesi yaptım 28 şubatta bugün test yaptım silik çizgi çıktı iğnenin etkisi mi bilmiyorum sen test yaptın mı3. Ayına girdim 1 ay klomen çatlatma ignesi kullandım hamile kalmadım 2. Ay femera çatlatma ignesi + fitil olarak Progestan kullandım yine hamile kalmadım bu ay yeniden 3 Şubatta femera kullanmaya başladım bugün ikinci günüm siz femera çatlatma iğnenizin kaçıncı ayında hamile kaldınız ve neler yaptınız bu ay He yapmalıyım
- 17 Ocak 2021
- 400
- 296
- 53
- 25
Insallah, gercekten yasayan bılır, her ay bı umutla beklıyoruz ınsallah bu ay oaydır hepımız hyırlısıyla saglıkla evlatlarımıza kavusuruz. Bizim de 2 yıla yajlastı, bu ay femera verdı dokturum bugun basla dedı, bır de prolaktın ıcın bı ılax verdı.Şuan bire bir ayni aydayiz benim de 3. ayım olucak pazartesi iğne vurdum dün yumurtam çatladı (Dr kontrolü) insuli n direncim var diğer testlerim iyi çıktı şükür bu işler sabırla ilerliyor inşallah bu ay son tedaviler olur bizim için ve isteyen herkes için
Merhaba bende bu ay ilk defa femera ve merıofert kullandım. çarşamba günü çatlatma iğnesi oldum ama koldan olduğum için karamsarım gerçi doktorum önemli değil dedi . Umarım sizde işe yarar ve sağlıklı bir bebişiniz olur .Insallah, gercekten yasayan bılır, her ay bı umutla beklıyoruz ınsallah bu ay oaydır hepımız hyırlısıyla saglıkla evlatlarımıza kavusuruz. Bizim de 2 yıla yajlastı, bu ay femera verdı dokturum bugun basla dedı, bır de prolaktın ıcın bı ılax verdı.
- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 33
merhaba hamilelik varmı ?Bende de klomen işe yaramadı geçen ay bu ay femara+çatlatma iğnesi yaptım 28 şubatta bugün test yaptım silik çizgi çıktı iğnenin etkisi mi bilmiyorum sen test yaptın mı
- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
Bende ole subatta klomen nisanda letu yarında femaraya baslıyorum 2. Si de başarırsz oldu3. Ayına girdim 1 ay klomen çatlatma ignesi kullandım hamile kalmadım 2. Ay femera çatlatma ignesi + fitil olarak Progestan kullandım yine hamile kalmadım bu ay yeniden 3 Şubatta femera kullanmaya başladım bugün ikinci günüm siz femera çatlatma iğnenizin kaçıncı ayında hamile kaldınız ve neler yaptınız bu ay He yapmalıyım
Ben 3 ay kullandım başarısız oldu iki aydır da bıraktık kullanmıyorum inşallah siz hamile kalırsınızBende ole subatta klomen nisanda letu yarında femaraya baslıyorum 2. Si de başarırsz oldu