Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım sen nasıl biliyorsun yumurtanın oluştuğunu doktor bana dedi 4 ay kullan ama çok merka ediyorsan bu ag gel bakalım demistiMerhabq canim ben de kullanamya başladim yumurtam olustu ama sonuç icin adet atarihimi bekliyecegim sen naptin bir sonuç alabildinmi
Canim ben pazartesi kullanmaya basladim gunde 1 şekilde doktor 5 gun kullan sonra gel dedi bugum gittim sağ ve sol yumurtalikdada yumurta olusmus hatta milimlerinide soyledi sali gunu kontrol icin cagirdi ya bugun yada pazartesi çatlar dedi ondan iliski onerdi 4 ay çok uzun bence çok agir bir ilac cunkuMerhaba canım sen nasıl biliyorsun yumurtanın oluştuğunu doktor bana dedi 4 ay kullan ama çok merka ediyorsan bu ag gel bakalım demisti
Ya bilmiyorum ki canım bana oyke dedi vallah Allah im.nasip etCanim ben pazartesi kullanmaya basladim gunde 1 şekilde doktor 5 gun kullan sonra gel dedi bugum gittim sağ ve sol yumurtalikdada yumurta olusmus hatta milimlerinide soyledi sali gunu kontrol icin cagirdi ya bugun yada pazartesi çatlar dedi ondan iliski onerdi 4 ay çok uzun bence çok agir bir ilac cunku
Siz kaç yıllık.evlisinizMerhabq canim ben de kullanamya başladim yumurtam olustu ama sonuç icin adet atarihimi bekliyecegim sen naptin bir sonuç alabildinmi
Amin inasllah kucaklarimizi rabbim boş birakmaz stres yapma canim bence en önemlisi buYa bilmiyorum ki canım bana oyke dedi vallah Allah im.nasip et
Ben 1 yillik evliyim siz kaç yillik evlisinizSiz kaç yıllık.evlisiniz
Ya haklısın ama elimde değil yaAmin inasllah kucaklarimizi rabbim boş birakmaz stres yapma canim bence en önemlisi bu
B3nde 1 yıllık evliyim canımBen 1 yillik evliyim siz kaç yillik evlisiniz
Benimde evliliğimin 1. Yılı canım.Ben 1 yillik evliyim siz kaç yillik evlisiniz
Amin Allah im.sen büyüksün sen bizede nasip.etAmin inasllah kucaklarimizi rabbim boş birakmaz stres yapma canim bence en önemlisi bu
Birde benim yaşım 32 ya o yüzden de biraz stresliyim Ya Rab bana da anne olmayj nasip.etBen 1 yillik evliyim siz kaç yillik evlisiniz
Biliyorum canim bende surekli kendimi bu konuda kontrol etmeye çalisiyorumYa haklısın ama elimde değil ya
Amin cumlemize daha önce hiç dusuk falan oldumu yada kimyasal gebelik vs.Birde benim yaşım 32 ya o yüzden de biraz stresliyim Ya Rab bana da anne olmayj nasip.et
Hayir hiç gebe kalmadim.Amin cumlemize daha önce hiç dusuk falan oldumu yada kimyasal gebelik vs.
Yumurtlama günlerinizi takip ediyormusunuzHayir hiç gebe kalmadim.
Ya adetten sonraki günler gun aşırı elimden geldikçe dikkat ediyorumYumurtlama günlerinizi takip ediyormusunuz
Qwlinda hiç detaylı dinlemedim anlatabilir misiniz adetin kaçıncı günü başlayayım meselaYa adetten sonraki günler gun aşırı elimden geldikçe dikkat ediyorum