Gebeliğe Hazırlık Femara

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pink_blue_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
3.534
4.331
133
Geçtiğimiz ay femara kullandım doktora kontrollere de gittim çatlatma iğnesi oldum ama malesef sonuç negatif şuan elimde femara ilacı var acaba diyorum ilacımı içip doktora gitmeden düzenli ilişki ile şansımı denesem mi doktora gidiyorum ilişki günü veriyor dediği gün ilişki olması çok stresli oluyor bide böyle doktorsuz kendi halimle denemek istiyorum nasıl olur sizce ???

Geçtiğimiz ay femara kullandım doktora kontrollere de gittim çatlatma iğnesi oldum ama malesef sonuç negatif şuan elimde femara ilacı var acaba diyorum ilacımı içip doktora gitmeden düzenli ilişki ile şansımı denesem mi doktora gidiyorum ilişki günü veriyor dediği gün ilişki olması çok stresli oluyor bide böyle doktorsuz kendi halimle denemek istiyorum nasıl olur sizce ???
Bence şansa bırakmayın ilaç bittikten sonra kontrole gidin ve çatlatma iğnesi olun.bende femaraya dün başladım haftaya kontrolüm var.Rabbim isteyen herkese nasip etsin size ve bana da aminnn 🤲🤗

Bu arada Ümitsiz olmayın ama akışına bırakın.bende pko var ilk kızıma femara ve çatlatma iğnesi ile ilk denemede hamile kalmıştım.tabi bunun öncesinde 5 ay normal denedik olmayınca doktorum çatlatma iğnesi vermişti.geçen ay ilaçsız gelişen bi yumurta olduğu İÇİN direk çatlatma iğnesi verdi olmadı bu ikinci deneme olucak.aşırı kafama takmıştım ama şimdi hiç takılmıcam

Bu arada Ümitsiz olmayın ama akışına bırakın.bende pko var ilk kızıma femara ve çatlatma iğnesi ile ilk denemede hamile kalmıştım.tabi bunun öncesinde 5 ay normal denedik olmayınca doktorum çatlatma iğnesi vermişti.geçen ay ilaçsız gelişen bi yumurta olduğu İÇİN direk çatlatma iğnesi verdi olmadı bu ikinci deneme olucak.aşırı kafama takmıştım ama şimdi hiç takılmıcam
Kızınız kaç yaşında ??

Evet canım ilki aklımda hiç çocuk fikri yokken kendiliğinden oldu senin kızın da daha çok küçük akışına bırak olur inşallah
Öyle yapıcam inşaAllah cesaretim var gözüm kesiyor peş peşe büyüsünler istiyorum inşaAllah bakalım hayırlısı

Bende 2 ay Klomen +çatlatma iğnesi oldu ama olmadı rahim filmi ve 2 ay oluruna bıraktık bu ay aşılama yapacaktık ama bir seyahate denk geleceği için femarayı deneyelim dedi doktorum. Başlarda sürekli kafama takıp sadece o konuyu düşünüyordum Bu 2 ay ara zihinsel olarak iyi geldi hayırlısı olduğu zaman Allah hepimize nasip edecek inanıyorum 🙏

Bende 2 ay Klomen +çatlatma iğnesi oldu ama olmadı rahim filmi ve 2 ay oluruna bıraktık bu ay aşılama yapacaktık ama bir seyahate denk geleceği için femarayı deneyelim dedi doktorum. Başlarda sürekli kafama takıp sadece o konuyu düşünüyordum Bu 2 ay ara zihinsel olarak iyi geldi hayırlısı olduğu zaman Allah hepimize nasip edecek inanıyorum 🙏
Bende öyle takmamak gerektiğinin çok farkındayım ama ne bilim insan takılıyor düşünmeden edemiyor

Bana femara tup bebek asamasinda ignelere ek olarak ilk kez denendi ve o ay hamile kaldım hemde doğal. Tüp bebek aşamasında kendiliğinden hamile kaldim. Ama bu ilaci kafana gore asla icemezsin ilac içeriğinin aslı meme kanserli insanlar için doğurganlık yumurtlama kanallarını tazelemek ve yenilemek için. Kontrol dışı kullanım veya fazla kullanım sonrası ciddi sorun yaşarsın asla doktor harici kullanma. Femara veya muadili letu. 3 ay ust uste doktor kontrolu ile kullanilabilir. Sonra doktorun ara verecektir. Ama doktorsuz kafana göre icebilecegin bi ilac grubu değil bu

Back