Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geç oldu ama bende 14 şubatta regl oldum 16 sında femaraya başladım ve halen adetim normalde bugün 1-2 damla belki gelirdi ama yoğun olmasada baya baya kanamam var korkuyorum bitmezse ilişkiye giremezsem boşa giderse diye. senin kaç gün sürdüMerhaba arkadaşlar. Adetin 4. Gunu femara kullandim. 5 gun kullandim. Bugun 9.gun ve adet devam ediyor. 6 gun surerdi normalde. Femara adeti uzatir mi yada kanama yapar mi
Benim 10 gun surmustu femarA kullandigim ay. Zaten doktorda 14. Gun cagirmisti yumurtsya bakmak icin. Kacirmazsin sen merak etme.canım geç oldu ama bende 14 şubatta regl oldum 16 sında femaraya başladım ve halen adetim normalde bugün 1-2 damla belki gelirdi ama yoğun olmasada baya baya kanamam var korkuyorum bitmezse ilişkiye giremezsem boşa giderse diye. senin kaç gün sürdü
çok sağol canım. inşşş kaçırmam.Benim 10 gun surmustu femarA kullandigim ay. Zaten doktorda 14. Gun cagirmisti yumurtsya bakmak icin. Kacirmazsin sen merak etme.
peki ne zaman bitmişti adetin? 2*1 mi kullandın canım? bide o ay hamile kaldınmı??bende ilk femara kullanırken yoğun adet görmüştüm.
peki ne zaman bitmişti adetin? 2*1 mi kullandın canım? bide o ay hamile kaldınmı??
inşaalah hayırlı hbr verirsin canım. Allah hepimizin kalbindekini versin. ben faydaa edip etmediğini bilmiyorum bitince gel dedi yarın gitcen bakalım inş. olur bu sefer. allaha emanet olsabah 1 akşam 1 kullandım. ama bende pek fayda etmedi.11 12 mm de kaldı. ama buna da şukur dedik klomenle 9da kalmıştı....
femara bitimi iğnelerle devam ettim. adetime 4 gun var. sabırsızlıkla bekliyorum.
inşaalah hayırlı hbr verirsin canım. Allah hepimizin kalbindekini versin. ben faydaa edip etmediğini bilmiyorum bitince gel dedi yarın gitcen bakalım inş. olur bu sefer. allaha emanet ol
amin inşallah sende hayırlı haberler alasın![]()
Kuzu olsun napalım hakkımızdan hayırlısı bende dün gittim usg baktı 13 14 15 mm yumurtalar 24 25 ilişki önerdi cinsel perhiz dedi o güne kadar hiç olmasın o iki gün olsun diye 26 sı sabah erkenden burda ol dedi galiba senin dediğin gibi yapcak bekliyorum bakalımmcanım maalesef benim 1 tane yumurtam olmuş solda 9mm doktor şaşırdı bu kadar olmaz dedi. halen kanamam olduğu için yumurta büyümesi baskılanıyomuş kanamam bitince gel bidaha bakalım dedi. kaçırırmıyım dedim hayır kanama bittiğinde olsa olda 14-15 mm olur dedi. ama yumurta büyümeden beklediği iöin kalitesi düşermiş ümitlenme dedi. yani hem 1 tane kalitesiz yumurtam var
maşallah canımm inan çok sevindim çünkü biliyorum beklemenin ne kadar zor olduğunu senin günün yakın hadi inşşş. 365gün 6 saatte sadece 12 kez şans varKuzu olsun napalım hakkımızdan hayırlısı bende dün gittim usg baktı 13 14 15 mm yumurtalar 24 25 ilişki önerdi cinsel perhiz dedi o güne kadar hiç olmasın o iki gün olsun diye 26 sı sabah erkenden burda ol dedi galiba senin dediğin gibi yapcak bekliyorum bakalımm
Geçen aylarda yumurta oluştu çatladı ama döllenme gerçekleşmedi nasip değil demekki diyorum artık allahım sağlıklısını sıhhatlisini wersin olur inşallah bizlerindemaşallah canımm inan çok sevindim çünkü biliyorum beklemenin ne kadar zor olduğunu senin günün yakın hadi inşşş. 365gün 6 saatte sadece 12 kez şans varo yüzden çok iyi değerlendir. hadi bakalımı