Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk hamileligin mii hayirli olsun canimm..rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah..:) darisida banaa insallah.:)Amin insallah en yakin zamanda sana da nasip olsun insallah. Bnmde olmuyordu tedavi opmak icin gitmistim ilk hamileligim bu birden bire kaliverdim hic skma caninibalbocuuu
Klomen kist yapiyor ama femaranin yan etkisini bilmiyorum yafemara mı klomen mi ? bana da verdi doktorum, aldım da ama çok ağır yan etkileri olduğu için kullanmadım
Cok sagol cnm darisi butun isteyenlere ınsallah :)Ilk hamileligin mii hayirli olsun canimm..rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah..:) darisida banaa insallah.:)
Insallahhh:)))Cok sagol cnm darisi butun isteyenlere ınsallah :)
Sende düşünüyorsun hamilelik. Ilk mi olucakInsallahhh:)))
Evet ilk olacak insallah allahin izniyle..:)Sende düşünüyorsun hamilelik. Ilk mi olucak
Doktora gittim 1 ay klomen tedavisi gormustum bi ise yaramadi.. ama yumurtaliklarim gayet iyi calisiyomus bi sorun yok diyo.. adetimin 3.gunu gelmemi soyledi en son..ins gerek kalmaz ve bende burda guzel haberler veririmm..insallahh.Insallah cnm. Tedavi falan mi goruyosun