• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara

Evet hapi aldim bayrama yakindi dr mi aradim bayramdan sonra kullanip gelsem olur mu diye megerse hamileymisim balbocuuu balbocuuu

Ayy allh saqlikla kucaqina almayi nasip etsin inss. Bn gecen sene kurtaj oldum 1sene gecdi hala hamile kalamadim bi problemde yok klomen kullandim 3 ay olmadi bu ay femara verdi iste cok istiyorum ama olmuyorr

Amin insallah en yakin zamanda sana da nasip olsun insallah. Bnmde olmuyordu tedavi opmak icin gitmistim ilk hamileligim bu birden bire kaliverdim hic skma canini balbocuuu balbocuuu

femara mı klomen mi ? bana da verdi doktorum, aldım da ama çok ağır yan etkileri olduğu için kullanmadım

Klomen 3 ay kulldndim olmadi bu ay femara kullandim femara klomenin bi ustu klomen kist yapiyor femara rahmi besliyor diyolar

Amin insallah en yakin zamanda sana da nasip olsun insallah. Bnmde olmuyordu tedavi opmak icin gitmistim ilk hamileligim bu birden bire kaliverdim hic skma canini balbocuuu balbocuuu
Ilk hamileligin mii hayirli olsun canimm..rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah..:) darisida banaa insallah.:)

Insallah cnm. Tedavi falan mi goruyosun
Doktora gittim 1 ay klomen tedavisi gormustum bi ise yaramadi.. ama yumurtaliklarim gayet iyi calisiyomus bi sorun yok diyo.. adetimin 3.gunu gelmemi soyledi en son..ins gerek kalmaz ve bende burda guzel haberler veririmm..insallahh.

Back