Femarayı sabah akşam mı kullandınMerhabalar yaklaşık 1-2 ay boyunca doktor yumurtalıklarımı ultrason ile takip etti fakat büyümediğini anladı bir takım tahliller sonucu pcos teşhisi koydu ve sağ yumurtalığımda 8-9 mm boyutunda yumurtam var 5 gün femara kullandım tekrar kontrole gittiğimde aynı boyuttaydı bi 5 gün daha kullandım ve büyümedi yine aynı durumu yaşıyan var mı? Çok canım sıkıldı bu duruma
Benim doktorum sadece adet basindayken veriyor 5 gün sonra bir daha ilaç falan vermiyor. Tekrar neden ilaç kullandirdi? Kaçıncı gün kontrole gittiğinizde 8-9 mmydi. Pcos geç olgunlasabilir yumurtaMerhabalar yaklaşık 1-2 ay boyunca doktor yumurtalıklarımı ultrason ile takip etti fakat büyümediğini anladı bir takım tahliller sonucu pcos teşhisi koydu ve sağ yumurtalığımda 8-9 mm boyutunda yumurtam var 5 gün femara kullandım tekrar kontrole gittiğimde aynı boyuttaydı bi 5 gün daha kullandım ve büyümedi yine aynı durumu yaşıyan var mı? Çok canım sıkıldı bu duruma
Hayır sadece günde bir kere kullandımFemarayı sabah akşam mı kullandın
5 gün kullandım bir hafta ara verdim tekrar 5 gün kullandım bu sefer 2 şer tane içtim. 2.kontrole gittiğimde yani ilaç bittikten 2 gün sonraBenim doktorum sadece adet basindayken veriyor 5 gün sonra bir daha ilaç falan vermiyor. Tekrar neden ilaç kullandirdi? Kaçıncı gün kontrole gittiğinizde 8-9 mmydi. Pcos geç olgunlasabilir yumurta
Bende de pco var bende 5 gün sabah akşam kullandım yeterli büyüklüğe ulaşmadığı için 3 gün daha kullandım o şekilde anca 17mm olmuştu5 gün kullandım bir hafta ara verdim tekrar 5 gün kullandım bu sefer 2 şer tane içtim. 2.kontrole gittiğimde yani ilaç bittikten 2 gün sonra
Bende adetin 3. Günü başladım 5 gün kullandım kontrole çağırıldığımda 9 mm di sonra tekrar gittim yine aynı boyuttaydı ilacın dozunu arttırıp 4 gün daha kullandım 19 mm oldu geç yumurtladım dün gece de çatlatma iğnesini yaptım yarın da aşılama için gidicem acele etmeyin pozitif düşünün umarım gelişirMerhabalar yaklaşık 1-2 ay boyunca doktor yumurtalıklarımı ultrason ile takip etti fakat büyümediğini anladı bir takım tahliller sonucu pcos teşhisi koydu ve sağ yumurtalığımda 8-9 mm boyutunda yumurtam var 5 gün femara kullandım tekrar kontrole gittiğimde aynı boyuttaydı bi 5 gün daha kullandım ve büyümedi yine aynı durumu yaşıyan var mı? Çok canım sıkıldı bu duruma
Yumurta kalitesi için e2 değerinize bakıldı mıMerhaba bugün kontrole gittiğimde sağ yumurtalımda iki adet yumurtam 16 mm olmuş sol yumurtalığımda ise 12 mm olmuş doktor ikiz gebelik olanilir dedi
Yumurta kaliteniz için e2 değerine bakıldı mıBende adetin 3. Günü başladım 5 gün kullandım kontrole çağırıldığımda 9 mm di sonra tekrar gittim yine aynı boyuttaydı ilacın dozunu arttırıp 4 gün daha kullandım 19 mm oldu geç yumurtladım dün gece de çatlatma iğnesini yaptım yarın da aşılama için gidicem acele etmeyin pozitif düşünün umarım gelişir
Evet şimdi baktığımda ilaçlara başlamadan önce yaptığım tahlilde e2 değerim 95,1 mişYumurta kalitesi için e2 değerinize bakıldı mı
Benim cuma günü yumurtam gelişmiş olmasına rağmen değerim 138 çıktı doktorumda kaliteli değil değer düşük dedi bi tane daha olgunlaşan yumurtam vardı pazarteside ona bakalım dedi bugün gittim yine kan verdim değerim 405 çıktı kaliteliymiş bu kez büyüklükleride iyi dedi çarşamba aşılama yapılacak inşallahEvet şimdi baktığımda ilaçlara başlamadan önce yaptığım tahlilde e2 değerim 95,1 miş
Umarım güzel haberler alırsınıBenim cuma günü yumurtam gelişmiş olmasına rağmen değerim 138 çıktı doktorumda kaliteli değil değer düşük dedi bi tane daha olgunlaşan yumurtam vardı pazarteside ona bakalım dedi bugün gittim yine kan verdim değerim 405 çıktı kaliteliymiş bu kez büyüklükleride iyi dedi çarşamba aşılama yapılacak inşallah
İnşallah canımUmarım güzel haberler alırsını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?