- 22 Mart 2024
- 49
- 39
- 3
- 40
İğneden sonra mı acabaHiç korkma ilişkiye başlayın biz yumurtlamadan 1 gün önce yumurtlama günü bir de yumurtlamadan 1 gün sonra birlikte olduk
Amh değeriniz iyiyse ve hormonlarınızda iyiyse bu yöntem başarılıymışBen de femeraya başladım bu ay bugün 4. Günüm pazartesi yumurtalarıma bakacak. Yaşım 39 inşallah ben de hamile kalabilirim
Ben iğne hiç vurulmadım benim yumurtalarım da büyüyordu sadece regl düzensizliğim vardı polikistik görünümü var dedi dr um gebelik düşündüğümüz için de femara başlayalım dedi hep kendiliğinden çatladı bir gebenin günlüğünün ovülasyon testi işe tam çatladığı günü takip ettim sadeceİğneden sonra mı acaba
Amh hiç bakılmadı diğerleri iyiydi inşallah dediğiniz gibi olurAmh değeriniz iyiyse ve hormonlarınızda iyiyse bu yöntem başarılıymış
Ben sadece femara ile hamile kalmıştım geçen yılKullnan yok muu
3210 ise hamilesinizdirAynı durumdayım benim 10. Gününde beta hcg 3.210 çıktı daha 5 gün var reglime artar mı merak ediyorum?
3210 ise hamilesinizdir
Regl gecikmesinden sonra test yapmak daha doğru iğnenin etkisi ile hcg yükseliyormuş o yüzden bi kaç gün en azından geciksin3210 ise hamilesinizdir
Ben sadece femara ile hamile kalmıştım stres yapma sakin ol nefes egzersizleri yap çok düşünme kendini rahat bırakKızlaar bende letu kullandım bitti 13. Gün yani dün kontrole gittim 3 yumurtam gelişmiş. Doktor çatlatma iğnesi vermedi hormon yüklemeyelim kendileri çatlar dedi 3-5-7 sini değerlendirin dedi. Acaba çatlatma iğnesi olmadan olur mu ya kafama taktım. Daha önce 2 kere klomen çatlatma iğnesi denemiştik olmamıştı. Bu arada 21. Günümde progesteron testi istedi o zaman çatlamamışsa yumurtalar yaparız iğne dedi
Teşekkür ederim. Sizide tebrik ederimBen sadece femara ile hamile kalmıştım stres yapma sakin ol nefes egzersizleri yap çok düşünme kendini rahat bırak
Rica ederim sağlıklı gebelik olmamıştı benim için detaya girmeyeyim bu yıl tekrar deniyorumTeşekkür ederim. Sizide tebrik ederim
Sağlıkla kucağınıza alacağınız bir gebelik olsun inşallah en kısa zamandaRica ederim sağlıklı gebelik olmamıştı benim için detaya girmeyeyim bu yıl tekrar deniyorum
Valla benim öyle şiddetli ağrım var ki yürüyemiyorum oturp kalkmak istediğimde çivi gibi batar giriyor salı günü vuldum çatlatma iğnesi evet karnınızdaki sancı yumurtanın çatlamasıyla ilgili bol bol ilişki ve hemen kalkma sonrasındaSağlıkla kucağınıza alacağınız bir gebelik olsun inşallah en kısa zamanda.. bana doktor 3-5-7 sini değerlendir dedi ama benim dünden beri karnımda çok acayip bi gaz sancısı var ya acaba bu yumurtlamayla mı ilgili
Sizinde çatlıyor herhalde ondan ağrı oluyor. Kaç yumurtanız oluşmuş ? Evet doktorda belinin altına yastık koy öyle bekle biraz dedi. Bide ben bu ay gynoseed jel aldım 1-3 ünde onla değerlendirdimValla benim öyle şiddetli ağrım var ki yürüyemiyorum oturp kalkmak istediğimde çivi gibi batar giriyor salı günü vuldum çatlatma iğnesi evet karnınızdaki sancı yumurtanın çatlamasıyla ilgili bol bol ilişki ve hemen kalkma sonrasında
Benim yumurtlamam da sorun yok ama rahim aşağı doğru kalp şeklini almış ondan iğne vurdu ve agrifertil hem bana hem eşime verdi hemde çatlama iğnesinden sonra duphaston verdi deniyoruz bakalım emeklerimiz boşa çıkmasın ben bir saat kalkmıyorum ilk ondakika ayaklarım havada bekliyorumSizinde çatlıyor herhalde ondan ağrı oluyor. Kaç yumurtanız oluşmuş ? Evet doktorda belinin altına yastık koy öyle bekle biraz dedi. Bide ben bu ay gynoseed jel aldım 1-3 ünde onla değerlendirdim
Anladım. Amin inşallah sağlıkla hayırlı sonuçlar alalımBenim yumurtlamam da sorun yok ama rahim aşağı doğru kalp şeklini almış ondan iğne vurdu ve agrifertil hem bana hem eşime verdi hemde çatlama iğnesinden sonra duphaston verdi deniyoruz bakalım emeklerimiz boşa çıkmasın ben bir saat kalkmıyorum ilk ondakika ayaklarım havada bekliyorum
lAmin buraya hep beraber doğuracağımız günü yazarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?