• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve ovulasyon

1Annakarenina

🕊️🕊️
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
610
379
23
Selam, pcosluyum bugun adetin 9. Günü. Adetin 4. Gününden itibaren Doktorum femara kullandırdı.dün akşam bitti. Şimdi bi ovulasyon yapayım ne durumda diye. Test böyle çıktı. Çarşamba günü doktora kontrole gideceğim. Fakat test ovulasyona çok yakın çıktı. Başına böyle bir şey gelen var mı ? Sizce doktora gidene kadar ovulasyon testi de yapsam mı? Kendisi çatlar diye tedirgin oldum.
1000101927.jpg
1000101928.jpg

Bence devam et tabi ama yumurtlama da olabilir gelişmiştir belki yumurtan ama devam et tabi

Selam, pcosluyum bugun adetin 9. Günü. Adetin 4. Gününden itibaren Doktorum femara kullandırdı.dün akşam bitti. Şimdi bi ovulasyon yapayım ne durumda diye. Test böyle çıktı. Çarşamba günü doktora kontrole gideceğim. Fakat test ovulasyona çok yakın çıktı. Başına böyle bir şey gelen var mı ? Sizce doktora gidene kadar ovulasyon testi de yapsam mı? Kendisi çatlar diye tedirgin oldum.Eki Görüntüle 3549053 Eki Görüntüle 3549055
2 günü daha var gibi ama kendisi çatlasa ne olacak ki iğneyle zaten çatlamıyor diye vuruyorlar hazır catlasin kendi daha iyi hem sağlıkla gelsin inşAllah:)

2 günü daha var gibi ama kendisi çatlasa ne olacak ki iğneyle zaten çatlamıyor diye vuruyorlar hazır catlasin kendi daha iyi hem sağlıkla gelsin inşAllah:)
Evet kendisi çatlasa iyi ama haberim dahilinde çatlarsa ona göre hareket ederim 🤣 ben ilaçsız adet olamayan gruptanım valla kendiliğinden çatılarsa hayret ederim:) güzel dileklerin için teşekkür ederim 🌸 😍

Evet kendisi çatlasa iyi ama haberim dahilinde çatlarsa ona göre hareket ederim 🤣 ben ilaçsız adet olamayan gruptanım valla kendiliğinden çatılarsa hayret ederim:) güzel dileklerin için teşekkür ederim 🌸 😍
Ya yerimmm haberim dahlininde 😂😂 ayni durumdayız bende sendenim ilaçsız adet oluyorum ama çok uzun süre sonra klomen kullandım hamile kaldım kendi catladi dusuk oldu mesela. Dusukten sinra da kullandım yine buyudu catladi ama gebelik oluşmadı kürtajdan sonra tüplerim tıkanmış o yüzden rahim filmi çekildim acildi çok şükür sizde de buyur çatlar olmaz ise mutlaka çektirin 🫶🏻

Back