MErhabalar, 1 yıldır çocuk sahibi olmak istedik ancak olmadı. Tüm değerlerim yerinde, eşiminde değerleri yerinde. İlk kontrole gittiğimde doktor sadece yumurta sayımın fazla olduğunu ve yumurta tembelliği ( polikislik over başlangıcı - ancak adetlerin düzenli ve hiçbir pco belirtisi yok) olabileceğini söylemişti. Daha sonrasında başka bir prof. dr gittiğimde bir problem olmadığını klomen ilacı verdi, bu ilaç benim regl düzenimi bozdu, 15 gün regl sürdü , 10 gün gecikti vs. klomeni bir daha kullanmadım. Doktoru değiştirmek durumunda kaldım. Eski doktoruma gittiğinde klomenin yan etkisinin fazla olduğu ve kalitesiz yumurta oluşturduğunu bende yumurta problemi olmadığını söyledi. Sonrasında geçen ay HSG çektirdim ancak gebelik oluşmadı. Şimgi FEMARA kullanmaya başladım 5 gün boyunca ( çatlatma iğnesi vermedi), ben bununla beraber İNCİR kürü kullanmak istiyorum aksi bir durumla karşılaşabilir miyim ?? Prolaktin yükselttiğini söylüyorlar, benim prolaktin 20 seviyesind... Yardımcı olursanız mutlu olurum