• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ve endometrium inceliği 🙃

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeytngoz

🌼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
225
216
53
31
Hanımlar merhaba doktor geçen ay femara vermişti dün doktora gittim baktığında rahim duvarı incelmiş dedi böyle birşey yaşayan varmı aranızda daha önce, ilaç olarakda cyclo progynova verdi bu ilaç kalınlaştırır mı tekrar?

Hanımlar merhaba doktor geçen ay femara vermişti dün doktora gittim baktığında rahim duvarı incelmiş dedi böyle birşey yaşayan varmı aranızda daha önce, ilaç olarakda cyclo progynova verdi bu ilaç kalınlaştırır mı tekrar?
ben yurtdisindayim. femaradan sonra 4,5 gun daha icmen icin bir ilac veriyor. bu incelik olmasin diye. yani ben femarayi ardindan baska bir ilac icerek kullandim hep.

Cyclo progynova kullandım
ben de önümde ki adetimde femaraya baslacağım da doktorum öyle birşey söylemedi. hatırlatsam iyi olacak. femara bittikten sonra hemen mi basladınız bildiğim kadarıyla içinde 1 aylık tablet var cyclonun

ben de önümde ki adetimde femaraya baslacağım da doktorum öyle birşey söylemedi. hatırlatsam iyi olacak. femara bittikten sonra hemen mi basladınız bildiğim kadarıyla içinde 1 aylık tablet var cyclonun
Doktorunuz size gerekli bilgiyi verir kullandıktan sonra bende rahim duvarında incelme olduğu için bu ilacı verdi tabi herkeste aynı etki yapıyormuş bu ilaç yani femara

Back
X