Femara ve çatlatma iğnesi

İğneden 36 saat sonra ilişki dedi bi gün arayla ilişkiye devam edin dedi doktorum..senin doktorun söylemedimi ilişki günlerini
Canım benimki üstüste 3gün ilişki dedi hepsi farklı söylüyo.. bana gün aşırı devam et demedi mesela son günün sabahı kontrol etti çatlamış bugün de olsun sonra normal hayata geri dönüyoruz dedi .. belirtin oldu mu peki tatlım

Canım benimki üstüste 3gün ilişki dedi hepsi farklı söylüyo.. bana gün aşırı devam et demedi mesela son günün sabahı kontrol etti çatlamış bugün de olsun sonra normal hayata geri dönüyoruz dedi .. belirtin oldu mu peki tatlım
Evet canım belirtim adete 10 gün kala hafif hafif karın ağrısı hissettim ayrıca ani bi harekette kasıklarım acıyordu bacaklarım agriyodu bazen ama en çok dikkatimi sarı gibi akıntım oluyodu normalde hiç olmaz bunlar adete 10 gün kala başladı göğüs ağrısı da vardı ama benim her adet döneminde göğüslerim acıdığı için dikkatimi çekmedi

Evet canım belirtim adete 10 gün kala hafif hafif karın ağrısı hissettim ayrıca ani bi harekette kasıklarım acıyordu bacaklarım agriyodu bazen ama en çok dikkatimi sarı gibi akıntım oluyodu normalde hiç olmaz bunlar adete 10 gün kala başladı göğüs ağrısı da vardı ama benim her adet döneminde göğüslerim acıdığı için dikkatimi çekmedi
benim belirtiler bianda gitti canım ya 3 gün var bat a anlam veremedim

İlacı 9 gün kullandım günde 1 defa içiyordum 10.gün iğne oldum
Hmmm ben günde 2 olmak üzere 5 gün kullandim yarın 10.gun bakalım kaç mm olmuş benim daha geç büyüyor sanki geçen ay 9.günde 14 mm di 12.gün bi gittim 43 mm olmus tu inşallah ben de yarın ignemi vurunurum

Benim de bugün adet başlangıcının 8.günü femara bittikten sonra da 2.gündü. kontrole gittik ve 12-13 mm 1 tane yumurta ile bundan biraz daha küçük bir yumurta daha olduğunu söyledi doktorumuz. Pazartesi tekrar gideceğiz ve bir kez daha bakılacak ona gore catlatma iğnesi olacak. Normal midir sizce değerlerim?

Back
X