Femara sonra hamileyim kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ummug
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrikler :)
Çatlatma iğnesi oldunuz mu ?

Hayırlı olsun çok net çıkmış gerçekten :)
Ben de bu ay femaraya başlayacağım inşallah sizin ki gibi tutar hemen :)

Teşekkürler çok saolun ben en son 25 kasımda adet görmüştüm femarayı ilk kullanmışım hiç ümidim yoktu 1 bucuk yıllık evlıyım polikistik overliyim femarayı kullandıktan sonra kontrole gittiğimde doktorumun çatlatma iğnesi yapamıyacagını bünyemin düşük femaranın yumurtalıgımı 33 milim büyümüştü doktorum yumurta normal boyuta insin bu ay yapacağız dedi hamıle oldugumu ögrendim

İnşallah sizinde benımkı gibi olur inşallah gebe kalırsınız sizin bir rahatsızlığınız var mı?

Demekki o yumurtayla hamile kaldınız maşallah
Ben de szin gibi polikistik overim var baya da dirençli. Tek tüpüm var o şekilde hamile kalmaya çalıştım olmadı. Bu ay femara baslayalım dedi. Hem kaliteli yumurtalar geliştiriyormus femara buradan okuduklarımla :) İnşallah çok sağolun sizde tez zamanda keseyi görürsünüz inşallah :)))

Çok saolun 4 gün sonra doktorunuza randevumuz var doktorum kese görünür dedi inşallah hayırlısı olur çarşamba gününe randevum var.

Benım 2 tane yumurtam gelişmişti

Çok saolun 4 gün sonra doktorunuza randevumuz var doktorum kese görünür dedi inşallah hayırlısı olur çarşamba gününe randevum var.

Benım 2 tane yumurtam gelişmişti
Bakın isterseniz 2 tane yumurtam gelişmişti

Eklentiler

• 16096582982023195095511475132920.webp
    17 KB · Görüntüleme: 30
Bakın isterseniz 2 tane yumurtam gelişmişti
Allahım gönlünüze göre versin umut oldunuz bana tam da bugun test yaptım negatifi görünce umutsuzluğa kapıldım
İnşallah bi an önce kalp atışınıda duyarsınız :))

Allahım gönlünüze göre versin umut oldunuz bana tam da bugun test yaptım negatifi görünce umutsuzluğa kapıldım
İnşallah bi an önce kalp atışınıda duyarsınız :))
Çok teşekkür ederim inşallah kısa zamanda sizde bu duyguyu tadarsınız ben daha 20 yaşındayım umarım size moral olmuşumdur

Hayirli olsun Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin insAllah saglikli gebelik gecirirsin canimm... bende bu ay ilk defa femara kullandimm

Merhaba hayırlı olsun öncelikle bende de hafif PCo var eşimde de. Sayı ve morfoloji var geçen ay 21 m kistim vardı adet ile beraber erimeye başlamıştı. Femara kullandım bu ay dün bitti ilacım yarın doktora gidip kontrol ettireceğim. Çatlatma yapılacak iğne vurulduğu gün mü ertesi gün mü ilişki oluyor. Acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…