• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara +ovritelle yaptıranlar

Seyn34

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
122
39
13
26
Merhaba, femara kullanıp ovritelle vuruldum iğneyi çarşamba günü vuruldum bugün 3.gün oluyo çok heyecanlıyım bu 2.iğne denememiz olucak inşallah rabbim hayırlısıyla isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin. Pcosluyum bu arada yumurtalıklar aşırı dirençli olduğu için doktor bana glifor verdi onu içmesem asla yumurtalar büyüme yapmıyordu. 3 ay kullandım glifor ama o da beni mahvetti yaa aşırı mide bulantısı sersemletti beni doktor hamile kalsan bile devam edebilirsin ona dedi çünkü bebeğin tutunması için kullanılıyormuş

Öncelikle Merhabalar 😇 inşallah tedaviye hızlıca yanıt alır ve bebeğinize sağlıkla sarılırsınız bende de pços var ve bir aşılama yaptırarak gebe kaldım 7.haftada mecburi düşük yaptım kalbi durmuştu. tedavi sürecinde insülin direncim için diyet egzersiz yapamadığımdan yumurtlamayı da tetiklesin diye glifora başladim. glifor diyabet ilacı aslında bendede bulantı yaptı endokrin doktoruma danıştım ve akşam almamı önerdi yalnız gebe olduğunu öğrendiğin an bırak dedi o yüzden inşallah gebe kalırsanız devam etme konusunu tekrar bi danışmanızı tavsiye ederim

Öncelikle Merhabalar 😇 inşallah tedaviye hızlıca yanıt alır ve bebeğinize sağlıkla sarılırsınız bende de pços var ve bir aşılama yaptırarak gebe kaldım 7.haftada mecburi düşük yaptım kalbi durmuştu. tedavi sürecinde insülin direncim için diyet egzersiz yapamadığımdan yumurtlamayı da tetiklesin diye glifora başladim. glifor diyabet ilacı aslında bendede bulantı yaptı endokrin doktoruma danıştım ve akşam almamı önerdi yalnız gebe olduğunu öğrendiğin an bırak dedi o yüzden inşallah gebe kalırsanız devam etme konusunu tekrar bi danışmanızı tavsiye ederim
Yanıtınız için teşekkür ederim geçmiş olsun sizede bu arada. Gliforu bırakma konusunu evet bende düşünmüyor değilim bide bana bebe aspirini de verdi

Yanıtınız için teşekkür ederim geçmiş olsun sizede bu arada. Gliforu bırakma konusunu evet bende düşünmüyor değilim bide bana bebe aspirini de verdi
Rica ederim İnşallah güzel haberler alalım bende 2. Aşılamamı yaptırdım bana da düşük doz aspirin verdi hayırlısı bakalım

Glifor sizde işe yaradı mı hamile misiniz? Bir de kaç kilosunuz acaba kilo verdirdi mi bu ilaç

Merhaba bende aşılama yaptircam ama süreci hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz ilk olarak ne yapılıyor

Back
X