- 20 Kasım 2022
- 123
- 63
- 28
- Konu Sahibi Cicilibicilii
-
Canım ben de bu ayın 2 sinde iğne oldum. Geç döllenme olmuş olabilirsin.Neden kimse yazmıyor ya
16. gün gecesi adet oldum maalesef canım. 2.ay femara tedavisine başladık inşallah bu sefer tutar ya öyle çok istiyorum ki. Senin femara da kaçıncı deneyişin kaçıncı ayın canım? Senin sonuç ne oldu?Canım ben de bu ayın 2 sinde iğne oldum. Geç döllenme olmuş olabilirsin.
Ben de ayın 12 sinde ovitrelle oldum bugün 14. Gün test yapmadım daha adetime 5 gün var pa,artışı kan vermek istiyorum tabi o zamana kadar adet olmazsam16. gün gecesi adet oldum maalesef canım. 2.ay femara tedavisine başladık inşallah bu sefer tutar ya öyle çok istiyorum ki. Senin femara da kaçıncı deneyişin kaçıncı ayın canım? Senin sonuç ne oldu?
Klomenle femara nin farkı nedir acaba ?16. gün gecesi adet oldum maalesef canım. 2.ay femara tedavisine başladık inşallah bu sefer tutar ya öyle çok istiyorum ki. Senin femara da kaçıncı deneyişin kaçıncı ayın canım? Senin sonuç ne oldu?
16. gün gecesi adet oldum maalesef canım. 2.ay femara tedavisine başladık inşallah bu sefer tutar ya öyle çok istiyorum ki. Senin femara da kaçıncı deneyişin kaçıncı ayın canım? Senin sonuç ne oldu?Canım ben de bu ayın 2 sinde iğne oldum. Geç döllenme olmuş olabilirsin.
Klomenle femara nin farkı nedir acaba
Klomen ve femera benzer ilaçlar. Femera klomene göre daha etkili diyorlar. Klomen çoğu kişide kist yapıyormuş. Ve rahmi inceltiyormuş. E haliyle rahim incelediği için de biraz istenmeyen bi durum demişti doktorum. Çünkü döllenme olursa çocuğun orada tutunmasını sağlayacak. Bana direk femera başlattı doktorumKlomenle femara nin farkı nedir acaba ?
Femera mı kullandın canım? Ben geçen ay 16. Gün adet oldum sende bekle muhakkak ne kadar geç o kadar iyi. İlk denemen mi?Ben de ayın 12 sinde ovitrelle oldum bugün 14. Gün test yapmadım daha adetime 5 gün var pa,artışı kan vermek istiyorum tabi o zamana kadar adet olmazsam
Reglinizin mi 16. Günü mü regl geldi ?Femera mı kullandın canım? Ben geçen ay 16. Gün adet oldum sende bekle muhakkak ne kadar geç o kadar iyi. İlk denemen mi?
Evet femara kullandım Ovitrelle iğnesinden sonra 16.gün adet oldumReglinizin mi 16. Günü mü regl geldi ?
Ben klomen kullandım bu ikinci kullanırım ilk sefer nisanda kullandım sonra glukofen kullandım 3 ay boyunca 3. Ay kimyasal gebelik oluştu ağustos ayında yani bir ay memleketteyim doktora gidemedim gecen ay da tekrar klomen yazdı doktorum hala olmazsa sevk verdi aşılama yaptırmak için ama ben aşılama istemiyorum iki tane evladım var Rabbım onlara uzun ömürler versin doğal yollarla olursa olur olmazsa nasip kismetFemera mı kullandın canım? Ben geçen ay 16. Gün adet oldum sende bekle muhakkak ne kadar geç o kadar iyi. İlk denemen mi?
Anladım canım benimde femara 2.ay tedavisi. İnşallah bu sefer gebe kalırım. Benim hiç bebeğim yok benim için dua eder misin nasıl hisler çok merak ediyorum çok istiyorumBen klomen kullandım bu ikinci kullanırım ilk sefer nisanda kullandım sonra glukofen kullandım 3 ay boyunca 3. Ay kimyasal gebelik oluştu ağustos ayında yani bir ay memleketteyim doktora gidemedim gecen ay da tekrar klomen yazdı doktorum hala olmazsa sevk verdi aşılama yaptırmak için ama ben aşılama istemiyorum iki tane evladım var Rabbım onlara uzun ömürler versin doğal yollarla olursa olur olmazsa nasip kismet
Rabbım insallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder sana canım bol bol sabır ve tevekkül et benim bir akrabamin birkaç tüp bebek aşılama deneyiminden sonra 11 sene sonunda doğal yollarla bir bebekleri oldu mucize gibi ama Rabbim gönülden isteyen kullarının duasını kabul eylesinAnladım canım benimde femara 2.ay tedavisi. İnşallah bu sefer gebe kalırım. Benim hiç bebeğim yok benim için dua eder misin nasıl hisler çok merak ediyorum çok istiyorumRabb'im evlatlarını bağışlasın
Anladım canım benimde femara 2.ay tedavisi. İnşallah bu sefer gebe kalırım. Benim hiç bebeğim yok benim için dua eder misin nasıl hisler çok merak ediyorum çok istiyorum
Aminnnn inşallah ne güzel dua ettinizRabbım insallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder sana canım bol bol sabır ve tevekkül et benim bir akrabamin birkaç tüp bebek aşılama deneyiminden sonra 11 sene sonunda doğal yollarla bir bebekleri oldu mucize gibi ama Rabbim gönülden isteyen kullarının duasını kabul eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?