Femara letu hap

Ben bu ay kullandım sağ tarafım çok ağrıdı göğüs ucu sızısı vardı ve akıntı cogaldı ben letuya bağladım çünkü testte negatif çıktı
Evett bendede sol tarafta çok ağrı vardı hatta 2 sefer doktora gittim 3 yumurta gelişmişti solda yumurtalar çatlayıncaya ağrım kesildi canım ben adet gecikmesi diye anladım sorunu ben 2 ay kullandım ilk ay 3 ikinci ay 4 yumurta oldu

Benim çatlamadan sonra da devam etti hala da var kist yok çarşamba muayene oldum zaten tek taraflı da değil sola ve sırta yayıldığı da oluyor. Maşallah inşallahtutsr yumurtalarınız

Benim çatlamadan sonra da devam etti hala da var kist yok çarşamba muayene oldum zaten tek taraflı da değil sola ve sırta yayıldığı da oluyor. Maşallah inşallahtutsr yumurtalarınız
Senin tutmuştur belki canım benim yok galiba adet olacakmışım gibi hissediyorum yarın adet günüm bakayım senin kaç gün var test yaptınmı

Senin tutmuştur belki canım benim yok galiba adet olacakmışım gibi hissediyorum yarın adet günüm bakayım senin kaç gün var test yaptınmı
Benim de yarın adet günüm hatta bugün adet sancım var dün erken test yaptım negatifti o yüzden keşke bir mucize olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…