• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullanırken yumurtlama daha erken oluyor mu? Yani 20.gün olan yumurtlama 10.gün olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bzeynep0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
525
347
53
Arkadaşlar yardımcı olursanız çok çok sevinirim. Şimdi bugün adetin 4.günü femara kullanıyorum. Normalde yumurtlama testine göre ayın 18 19 20.günleri çatlama oluyor ama bu ay daha erken olma ihtimali var mı? Bir yere kalmaya gideceğim ama gittiğimde yumurtlama olmasından korkuyorum, 11.12.13. Günlerde gitsem sizce yumurtlama olabilir mi yoksa hiç riske atmayayım mı? Nolur tecrübeli arkadaşlar yardım edin lütfen

Doktor kontrolünde kullanıyorum tabiki. Ama doktor 15.günde çağırdı, daha erken yumurtlama olursa diye buraya sordum
Biraz geç çağırmış gibi 🤔 ben klomenle 12. Güne filan iğne oluyodum artık.

Arkadaşlar yardımcı olursanız çok çok sevinirim. Şimdi bugün adetin 4.günü femara kullanıyorum. Normalde yumurtlama testine göre ayın 18 19 20.günleri çatlama oluyor ama bu ay daha erken olma ihtimali var mı? Bir yere kalmaya gideceğim ama gittiğimde yumurtlama olmasından korkuyorum, 11.12.13. Günlerde gitsem sizce yumurtlama olabilir mi yoksa hiç riske atmayayım mı? Nolur tecrübeli arkadaşlar yardım edin lütfen
Daha erken oluyor yumurtlama

Daha erken derken 11 12 13de diyorsunuz dimi sizde? Gitmeyeyim bi yere oturup yumurtalarımı bekleyeyim bari napıyım 🙈 teşekkür ederim
Bncede yumurta larini bekle sogutmaya gelmiyorlar Mubarek ler.😁😁😁ben normal de 13/14de yumurtlarim ama gonalf ile 11de yumurtluyorum🐣🐔🤷🏻‍♀️

Doktor kontrolünde kullanıyorum tabiki. Ama doktor 15.günde çağırdı, daha erken yumurtlama olursa diye buraya sordum
VALLA BEN ADETİN 3.GÜNÜ İÇMEYE BAŞLIYORUM 5 GÜN İLAÇ BİTTİKRTEN İKİ GÜN SONRA YUMURTLAMAM OLUYOR BU SİZİN VÜCUDUNUZUN İLACA VERECEĞİ TEPKİYE BAĞLI BELLİ OLMAZ YANİ

Bende 2 kere tam adetin 15. Gunu vurulmusum igneyi. Ama soyle doktor femara bittikten 3 gun sonra cagiriyor takibe basliyor 2 gun araliklarda gidiyorum. Yani takip edilmesi lazim kesin su gün diye birsey yok. Bana bu sureclerde sehir disina cikmami onermemisti.

Çok teşekkürler arkadaşlar, evde kalacağım. Beni maalesef ilaç bitiminde çağırmadı doktor, 15.gün geldi. İnşallah hamilelik olur bu ay hayırlısıyla

Merhaba ben yazınızı yeni gördüm ama yine de cevaplamak istedim ben adetimin 3. günü femarayı kullanmaya başladım 5 gün süre ile günde bir tane sonra doktoru aradım ne zaman geleyim diye çünkü ilacın etkisine bakması gerekiyordu yani yumurta büyüdü mü büyümedi mi diye ilacın 5. sini parzatesi içtim salı doktoru aradım perşembe gel dedi ve yumurtam çatlayacak büyüklükteydi cuma cumartesi pazar ilişki dedi ve pazartesi mutlaka görmem lazım dedi pazartesi gittim ve çatlamıştı yumurta şimdi mucizemi bekliyorum inşallaah rabbim nasip etmiştir bana ve de siz isteyen herkese inşalllah rabbim kucağımızı boş bırakmasın

Back