• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullanırken doktor 15.gün kontrole çağırdı 14.gün mü 17.gün mü gideyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bzeynep0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
525
347
53
Kızlar 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlama günüm adetin 19. Günü oluyor hep. Şimdi bu ay doktor femara verdi ve 15.gün çağırdı ama cumartesiye geliyor. 14.gün gitsem çok mu erken olur yada 17.gün gitsem geç mi olur, kist oluşur diyorlar ya ondan tedirgin oldum. Siz olsanız ne yapardınız kızlar, nolur cevap veriin

Kızlar 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlama günüm adetin 19. Günü oluyor hep. Şimdi bu ay doktor femara verdi ve 15.gün çağırdı ama cumartesiye geliyor. 14.gün gitsem çok mu erken olur yada 17.gün gitsem geç mi olur, kist oluşur diyorlar ya ondan tedirgin oldum. Siz olsanız ne yapardınız kızlar, nolur cevap veriin
14 günü git 17 güne yumurta çatlaya bilir geç olur yani cuma günü gidersen

14. Gun git eger o gorurse igneyi ona gore hesaplayip veriyor gecen ay benim de pazara denk gelmisti cunku cuma gittim ona gore belirledi

Back
X